Tuesday, 1 December 2015

AnTara SebAb SiBuk MelaMpau

Semenjak dua menjak ni, jarang sangat dah Acik nak update blog. Susah sangat nak timbul idea memandangkan banyak medan yang nak diupdate.

Antara sebab yang utama Acik payah sangat nak update blog, ini la...Order banyak sangat lebih-lebih lagi time-time cuti ni.




























Eh...terupdate kat sini pulak..

21 comments:

  1. wow!..cantik2 kek buatannya..terbaiklah..semoga terus suksess dalam usaha anda ya!

    ReplyDelete
  2. comel2 kek tu...semoga murah rezeki ^^

    ReplyDelete
  3. murah rezeki acik watie, alhamdulillah... cantik kek2 tu :)

    ReplyDelete
  4. cantiknya yang gold tu..kek pengantin ke tu?

    ReplyDelete
  5. Cantik-cantiknya kek atas ni. Semoga menjadi baker/usahawan berjaya satu hari nanti =)

    Btw, nak jemput join my Ist Mini Giveaway kalau sudi

    http://azyyatiliah.blogspot.my/2015/12/1st-mini-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. pergh acik!!! kalau acik dok dekat Miri ni, dah lama saya order birthday kek saya dengan acik hari tu! terliur tengok....belum lagi rasa ni...

    nanti acik invent satu gambar yang boleh dirasa dekat alam maya k? baru tak meleleh liur time tido...hehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sofie adie...nanti acik buat..huhuu

      Delete
  7. wahhhh cecantiknye kek2 acik buat! patutla bz tambah2 pulak waktu cuti sekolah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terlampau bz dah anamizu..sampai tak sempat nak update blog..

      Delete
  8. Cantik dan menceriakan.. seronok tengok ni. Alhamdulillah.
    Salam 2016 Watie. Semoga tahun 2016 ini membawa lebih kejayaan dan keberkatan... aamiin... :) :)

    ReplyDelete
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  10. cantiknyaaa! tetiba nak rasa kek pulak

    ReplyDelete
  11. cantiknya kek kak watie.. baru nih lalu Kelantan, tapi tak dapat laa nak roger kak watie.. kalut sangat..

    ReplyDelete
  12. Best best lah design kek cik watie nie, semoga sentiasa sukses ya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...