Tuesday, 23 February 2016

CoMe Back!!

Alhamdulillah... Akhirnya Acik dapat balik menaip seperti biasa. Rindu sangat dengan korang tau. Setiap hari, perasaan nak berinteraksi dengan rakan-rakan membuak-buak.

Banyak sangat masalah datang. Mulanya dengan masalah keyboard laptop. Pastu dengan masalah laptop pulak. Sambung pulak dengan order yang banyak (Alhamdulillah rezeki anak-anak). Hujung tahun lepas bergelut pulak dengan penutupan akaun sekolah.

Yang paling ketara sekali ialah ketika Acik dapat pindah ke Kota Bharu. Dekat dengan anak-anak, dekat dengan mak. Boleh uruskan hal anak-anak sendiri. Nampak tak kesibukannya di situ.



Ni pun Acik try cari balik password emel. Tak puas rasanya nak mengupdate blog dalam phone. Dah la phone besarr sangat. Tak muat jari nak menekan.






Terkial-kial jugak nak klik button-button kat atas tu. Maklumlah makan tahun jugak tinggalkan blog.



Yang paling penting, Acik boleh BW korang punya blog. 

Weeee...

pstt...Sorry..entri kali ni syok sendiri sikit. Nak bagitahu dah aktif balik je.
So tak de idea lagi nak share apa-apa.
 
p/s : Boring pulak tengok blog ni. Ada sapa-sapa boleh updatekan blog Acik ni
dengan sedikit bayaran. I pay for your job.
 
 

18 comments:

  1. Replies
    1. semestinya akan BW SA punya blog. Moga semangat tak pudar lagi

      Delete
  2. welcome back kak watie.. rindu tau lama tak muncul..

    ReplyDelete
  3. welcome back sis. :-) nt sll2 lah singgah blog sy ye hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, ada link kat sebelah ni, Acik try singgah

      Delete
  4. Replies
    1. TQ kak Ana. nak BW rumah akk pulak nanti

      Delete
  5. Welcome acik..miss u..x sabar tunggu next entry :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lamanya tak jenguk wana.. rasa macam ada hutang je dengan wana. Hihiii

      Delete
  6. selamat kembali...:) my old friend...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...