Tuesday, 21 February 2017

INILAH PENYEBAB BESAR

Alhamdulillah..akhirnya dapat juga Acik berbual di sini
di samping mengintai rakan-rakan lama. InsyaAllah Acik akan cuba
untuk berkenalan dengan rakan-rakan baru.

Bertahun sudah rasanya Acik tak maintain untuk update 
blog kesayangan Acik ni. Sebelum ni, hampir setiap hari Acik update.

Nak tahu tak apa sebabnya?


Benda ni la..susah sangat nak beli. Senang nak masukkan gambar
yang berkenaan dengan cerita.

Hmm..lepas ni banyak la cerita yang nak diceritakan
sesuai dengan tujuan asal berblog ni...
supaya anak-anak dapat baca apa mak diaorang membebel
sorang-sorang kat sini.

Wahh..tak sabarnya nak BW blog korang. Rajin-rajin la tinggalkan 
link blog korang ye. Senang je Acik klik nanti.

See ya!!

12 comments:

  1. Ooohhh... itu aje sebabnya
    Kakak ingatkan kenapalah tadi
    So lepas ini boleh lajulah berblog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasti laju sehingga la benda ni hilang. terima kasih singgah

      Delete
  2. Wah lepas ni laju la berblog yea? Hehehe blog ni memang ada masa laju je entri baru naik.. ada masa sendu juga... hehehe

    ReplyDelete
  3. Welkem back.. salam berblogging n salam ceria selalu :) :)

    ReplyDelete
  4. sntiase disni..
    heheh acik rindue acik tauu..
    wah blog pon da berwajah baru.
    npk sgt lame xjenguk sini

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...