Wednesday, 25 March 2015

BerSPLAsH

Cuti sekolah baru ni, Acik curi masa sikit bawak Nana dengan Waie mandi air..Kali ni Acik bawak ke SPLASH KOTA BHARU..lari dari kebiasaan iaitu di Taman Tengku Anis.




Harga tiket masuk untuk kanak-kanak, RM2 dan dewasa RM3..jadi RM10 je la termasuk Intan.

Tak sampai 10 minit, dah ketar sejuk. Nasib baik harga masih lagi murah..kalau tak, memang Acik paksa mandi sampai biru.




Dah siap-siap, round-round ke Taman Tengku Anis jugak. Tengok rusa.. Dah jalan-jalan sekejap, terus balik..

Nasib baik mereka tak meragam sangat. Tak la pening kepala layan..

Ini kali kedua tulis entri yang sama..tu sebab tulis simple-simple je

14 comments:

  1. Wah..seronok..have a quality time with your kids..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama sangat dah tak spend time dgn bebudak ni

      Delete
  2. sonoknyeeee
    whahaha hari tu xsmpat pon nak main air dgn firash..
    acik hjung bulan 4 ni ayu balik sane
    heeeee

    ReplyDelete
  3. Seronok anak2 mandi kolam..dah lama x jln2 ke tmn tungku anis..

    ReplyDelete
  4. Assalam acik,
    he3
    ganaih la uols ni he3

    ReplyDelete
  5. hahaha..mujur tiket masuk murah ye...

    ReplyDelete
  6. wah bestnya acik..murah pula tu..kalau anak2 buah wana pun suka pegi tempat mandi manda macam ni :)

    ReplyDelete
  7. wah seronoknya diaorang.. kalau anak Eyda maunya mandi sampai kita plak kena ajak balik..

    ReplyDelete
  8. syoknya tengok diorang main. dah la saya duk umah je ni x g mana. rasa nak buat macam2. tapi xde member... comellah dorang ^^,

    ReplyDelete
  9. Seronoknya main air...hehe :)

    ReplyDelete
  10. wow murahnya.. kalo CT angkut anak2 buah pi swimming pool kena sedialaah rm50 at least..
    mmg yang tu nak paksa rendam sampai lebam hahaha..

    ReplyDelete
  11. tringin nak bawa anak2 dgn kita je berjalan. hmmphh.. lesen pun xdak!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...