Sunday, 29 March 2015

No IdEa..


Minggu ini, rasanya, Acik berkesempatan nak jenguk semula
GA yang Acik buat di sebelah ni.
Mungkin ada yang tak percaya dah kat Acik.
Jangan risau, Acik akan hantar jugak.

Itu antara sebab Acik buang button Follower.
Takut ada pulak yang mempertikaikan pasal Follower tu.

Insya Allah, mulai esok, Acik akan mula SMS setiap orang yang join.
Nak pastikan dah dapat ke belum hadiah yang Acik nak bagi tu.



Acik akan utamakan pada yang dah lama join ye.
Pada yang baru join, Acik akan beri juga tapi mungkin lambat sikit.

Haritu Acik pos hadiah di pejabat pos Machang,
jadi kali ini, Acik nak try pos di pejabat pos Kota Bharu.

Jadi, kepada sesiapa saja yang birthdaynya dah lepas, 
Acik mintak maaf banyak-banyak.
Segala yang lemah itu datang daripada Acik sendiri.

Maaf banyak-banyak. Acik cuba sedaya upaya.

Salam sayang daripada Acik
di bumi Kelantan.
Love uolls.

11 comments:

  1. masalah..sya pun kadang tak de idea... kenapa ada orang tak percaya anjurkan GA ?

    Jom Vote blog acik bagi msmw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik Acik buat GA yang tak WAJIBKAN follow blog Acik..kalau tak, lagi la orang marah

      Delete
  2. semoga apa yang acik buat dipermudahkan..

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan semuanya buat kak Watie..

    ReplyDelete
  4. terima kasih bertanyakan pasal hadiah akak tu. saya dah terima dengan selamatnya. dah selamat juga disimpan dalam kotak memori. hehe

    ReplyDelete
  5. Cik Mimie dah selamat terima hadiah Acik bagi tu...Terima kasih kerana bertnya :)

    ReplyDelete
  6. eh eh? rasanya kalau org yg nak bg free, diam2 jelah kan. segannya nak minta2 pertikaikan. rare la acik. mana ada org nk buat gitu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...