Sunday, 11 January 2015

1st TiMe CaMni..

Entri ni simple je sebab dah kali ke 3 tulis cerita yang sama tapi tak jugak lepas di keudarakan..

Nana ke tadika hari ni..Senang je kejut..




Akhirnya...tewas...




Tak pernah lagi anak-anak Acik nangis masa masuk sekolah..ni la 1st time ada kes camni..Selalu senyum tengok anak orang..



Petang balik sekolah dengan senyuman.

"Ibu, Nana dah tak nangis"

16 comments:

  1. ewahhh..bukan main comel lagi nana..huhu..nasib baik nana x nangis sepanjang hari kan acik.. :)

    ReplyDelete
  2. Aloloo nangis laa plak.. budak-budak bila dah biasa ok dah.. selalu budak yang tinggal dengan ahli keluarga yang mudah nangis 1st day ke sekolah..

    ReplyDelete
  3. ololo comelnye nk g skol.tp smpi skol nangis ye? hehe

    ReplyDelete
  4. alololo nana nanges ek mula2? hehe

    ReplyDelete
  5. biasala tu first time kene tinggal dengan mak kan..lama2 esok ok la sebab dah ada kawan-kawan...

    ReplyDelete
  6. haha! pergi ayu comel je. sekali balik tudung dah senget. comellah nana. sesuai dgn nama dia

    ReplyDelete
  7. Comel je dia..hehe..anak buah Cik Mimie pun ada yng menangis jugak semalam..:)

    ReplyDelete
  8. kuikuikui. ke main silang panggung

    ReplyDelete
  9. Ala..napa nangis..dah comel2 pakai baju sekolah tak leh nangis..heheh..biasa la..kan??budak2 gitu la..sementara nak biasa layan kan je la..

    ReplyDelete
  10. Comelnya balik kasi report dah tak nangis :)

    ReplyDelete
  11. Hehee... selamat bersekolah di tahun 2015.. :)

    ReplyDelete
  12. hehehehe.. takpe. awal-awal macam tu la.. lama-lama semua jadi kawan dia. hehehhe.. kalau adik saya lagilah, sampai silap kelas, lepas tu balik rumah terus... menangis kata beg hilang. padahal.. hahahahhahaa

    ReplyDelete
  13. alaaa bijak anak acik..
    xbiase la tu ke sekolah...
    tu mesti jmp kawan ramai yang seronok tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...