Tuesday, 6 January 2015

MaCaM TaK PeRCaYa Je..

Azam tahun baru...
1.Nak pegi keje awal.
2.Nak pegi keje awal.
3.Nak pegi keje awal.




Tengok!!Awalkan?
Bagus Acik ni...awal tahun pun dah tercapai azam tahun baru.

Hehe...sebenarnya jam kereta ni 1 jam lambat...maknanya..masih lagi sama macam tahun lepas...bertuah sangat kalau dapat pergi kerja time tu.

Semalam, 5.1.2015, lagi parah...Acik terjaga jam 8.15 pagi..melompat!!Terus bersiap pegi keje tapi decide untuk rekod sebagai Cuti Rehat..

32 comments:

  1. haha..terpedaya wana tengok jam di dashboard tu..huhu..moga dapat pegi keja awal tahun ni ya acik..semangat!!! :)

    ReplyDelete
  2. Hahahaha...tipah tertipu :) semoga tercapai ye azam acik nk pergi keje awal..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau guna kereta ni, memang asyik rasa awal je

      Delete
  3. hehehe tertipu Eyda.. itulah kan kekadang apa yang dirancangkan jadi sebaliknya.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. bhahhaha :P ingtkan ye sungguh tadi :D

    ReplyDelete
  5. Hehehehe. Azam tahun baru nak pergi keje awal.

    Semoga berjaya yer..hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah berjaya tahun ni...awal sikit daripada tahun lepas

      Delete
  6. tapi acik yang penting ada semangat untuk berazam...tak salah pun. heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tak salah..tapi tiap2 tahun, azam yang sama je

      Delete
  7. kuatkan hati acik untuk capai azam tu..hee

    ReplyDelete
  8. Semoga 2015 ini membawa kejayaan yg lebih cemerlang buat Acik dari tahun2 sebelumnya... aamiin. Salam ceria 2015.. :)

    ReplyDelete
  9. ohh diri ini masih tiada azam. Apa mahu jadiiii

    ReplyDelete
  10. biar azam yg sama, asalkan tak berputus asa. kita lemah tp kita kuat kerana berusaha. yeah! (cra2 nak naik smgt sdiri)

    ReplyDelete
  11. strategi tu namanya acikwatie, kak ana singgah dan following sini hari ni #306

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yess...strategi..tapi kalau tahu, tak jadi jugak kak

      Delete
  12. aida so far januari ni masuk awal.
    if not confirm lambat 3-4 minit...
    mau cilok la azam acik watie ni hu hu hu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk awal??Tu yang susah sikit tu...balik lambat tak pe..jangan datang awal

      Delete
  13. Azam saya juga tapi.. 5 minit baru punch card

    ReplyDelete
  14. hahahah..sama macam kereta suami saya la..lambat sejam..heheh

    ReplyDelete
  15. haha. sepatutnya semua jam kat handphone ngan rumah yang kena set 1 jam awai. confirm azam tahun ni tercapai. hehe

    ReplyDelete
  16. hahahahahaha.. pecah perut....

    ingatkan bebetul pergi awal....

    ReplyDelete
  17. ape..??? 0815H..???

    Nasib baik, otak ligat berpikir ye...

    Cuti rehat... ^_^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...