Thursday, 29 January 2015

TeRhaRuNya..

Dah 2 gift Acik terima daripada Kakak Manis kita, sis Jari Manis..Pertamanya, dapat poskad daripada Thailand...

Sambil-sambil layan lagu Gun n Roses, dapat gift kedua...chopstick dari Japan rasanya la..




Gift yang Acik pos pun entah ke mana-ma hilangnya..tak sampai pun kat sis JM ni...

Anyway..thanks kak...sudi bagi gift kat Acik..semestinya Acik akan simpan hadiah dari jauh ni..

25 comments:

  1. Wah, dappat gift...Tahniah Acik :)

    ReplyDelete
  2. tahniah kak watie.. bestnya dapat adiah kan..

    ReplyDelete
  3. bestkan dapat hadiah acik watie... :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...dah sampai..sama-sama kasih...terima kasih kerana sudi singgah di teratak sis JM tu :-)

    ReplyDelete
  5. bestnya..ni yang best bila dapat kawan2 jauh2 nih..hehhe

    ReplyDelete
  6. Seronoknya..tahniah acik dapat ole2 dari jauh tu..hehe..

    Acik hadiah Ga dah sampai semalam..Thanx banyak acik.comel button keychain tu..wana suka sangat.semoga tambah murah rezeki acik ya.

    ReplyDelete
  7. Salam kenal... untunglah dapat hadiah dari blogger tegar... keep up a good work

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Najib...x nk kenal JM ke ...lariiiiiiii!!!!

      Delete
    2. hamboihhhhh hamboihhhhh!!! sesak napas den

      Delete
    3. Selamat berkenalan... *nak jugak menyempit.. haha*

      Delete
  8. pandai menghargai maka dihargai ^^

    ReplyDelete
  9. sis jm memang murah hati. tahniah acik. ^^

    ReplyDelete
  10. tahniah.. untung kalau dapat hadiah dari org yg suka travel.. dapat hadiah oversea.. hehehe

    ReplyDelete
  11. hehehe Akak JM memang pemurah.. tu yang ramai sayang dia hehe..

    ReplyDelete
  12. Tahniah Acik.. murah rezeki Acik dan Sis JM.

    ReplyDelete
  13. untunglah. tahniah dapat hadiah :P

    ReplyDelete
  14. best dpt adiah ni kan..
    pasni kene aktifkan diri balik..
    sonok dpt adiah dr kengkawan bt kenang2an..
    sllu time2 sekolah dulu je ade

    ReplyDelete
  15. bertuah nye badan Acik, dpt sobenier dr JM....jauh g thailand dia nk hntr poskad...tihihihi....
    JM, nk jugak...aahhaha...(muka x malu)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...