Monday, 2 February 2015

GiLer SpeK

Masih lagi update blog daripada phone..apa la agaknya cerita terkini korang..Hadiah GA birthday pun banyak tak pos...korang yang mana tak dapat lagi, sila komen kat bawah ye..Acik try trace kat mana hadiah uolls..

Naik kereta orang ni, macam-macam jumpa..Spek mata...kami bukanlah keluarga keturunan yang pakai spek mata..Along berkaca mata pun sebab main phone dalam gelap..so resultnya..tanggung sendiri.




Yang lain ni, semuanya giler nak berspek..
Si Angah pun sama..nak menyemart jugak..




Nana




Waie




Akhir skali...tuan tanah kedaung..




Kelako pulop...

24 comments:

  1. Hehehehe. Yang pakai spek, taknak pakai spek. Yang tak pakai spek, nak pakai spek. Hehehehe

    ReplyDelete
  2. Sue kalo boleh x nk pki spek. Tp nak buat lasik blom mampu ^^

    ReplyDelete
  3. Cik Mimie pun giler spek jugak..hehehe :)

    ReplyDelete
  4. hehehe itulah, orang yang dah sedia pakai spek tak mau pakai spek.. yang tak pakai spek, kalut nak pakai spek plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak lawa pulak pakai spek..kuikui

      Delete
  5. saya pakai spek kat dalam keta je..sebenarnya tak mau pakai..sebab nanti berbekas bawah mata..heheh

    ReplyDelete
  6. amboii semua pakai spek mata. hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja-saja je pakai Nani..bukan ada power pun

      Delete
  7. semua nampak comel dengan spek mata tu..hehe..suka tengok :)

    ReplyDelete
  8. hai Acik Watie ^^ hahaha lama CT dak mai singgah.. jangan merajuk u..

    CT blogwalking thru fon limited.. hehe
    huurm iols pakai spec xleh nak gaya2.. memang kena pakai kalo dak orang pun x kenal..

    ReplyDelete
  9. bila pakai spek nampak intelligent lah...Acik Watie juga nampak cute bila pakai spek :-)

    ReplyDelete
  10. wahh semua specky hehe. smart ape pakai spec hehe

    ReplyDelete
  11. hahaha.. comle belaka...

    along ensem ~ nak jadi menantu acik lah.. muhaha

    ReplyDelete
  12. yg ber spek xnak pakai. nikmat melihat Allah trik sikit. kdg2 rasa nak cuci je mata ni. penat sangkut brg

    ReplyDelete
  13. family saya memang ramai pakai spek. tapi paling teruk saya. family banyak silau je... heehhehe... doktor cakap, bukan sebab tengok tv dekat-dekat, makin rabun. tapi sebab rabunlah, tengok tv dekat-dekat.

    ReplyDelete
  14. 1 hepi famili hehehhe
    ok lau acik
    pakej famili spek..
    famili ayu sorang je pakai spek ha..

    ReplyDelete
  15. bru ade style acik watie.... trend org skg ni....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...