Saturday, 14 February 2015

Nak BuKaK KeDai KeJap

Acik nak jual ni jer...Sarung tangan untuk wanita muslimah..










Sarung tangan ni menggunakan kain lycra cotton..selesa sangat..tak panas...kain pun tak melekat kat tangan..jadi tangan pun tak la rasa 'sesak nafas'

Kalau korang pakai baju kurung atau blouse yang berlengan panjang, memang cantik..tapi pernah tak korang terkejut bila tiba-tiba lengan orang yang pakai baju kurung atau blouse tu ternampak sampai bahu hanya sebab dia nak capai barang yang tinggi...contohnya nak ambik barang kat tingkat atas di rak-rak pasaraya..

Haish...malu jugak,kan..tetiba orang nampak apa yang kita selindungkan..yang keje cikgu lebih-lebih lagi...setiap hari menulis kat papan putih @ papan hitam...




Kalau bermain dengan warna pun best jugak..nampak cantik je..warna tudung sama dengan warna sarung tangan...alangkah cantik kalau kita tutup apa yang kita rasa nak tutup..bukan nak tutup setakat buat syarat je.

Kita biasanya sanggup berhabisan wang ringgit pada barang yang kita nampak tapi jarang sangat kita nak berhabisan wang ringgit pada benda yang tak nampak (pahala)...

Kalau berminat, boleh wasap Acik ye..017-2954897..Acik sedia melayan..

25 comments:

  1. Kaler cantik dan sarung tangan ni pun comel tengok..cepat2 beli..

    ReplyDelete
  2. betul2..tangan satu hal..kaki pun sama..atas tutup lengkap dah..tapi sayang kaki pakai sandal je..stoking pun tak pakai..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tu...mula-mula pakai, memang panas, rimas..tapi percaya lah, bila dah biasa pakai, kita rasa lain macam pulak kalau tak pakai...Acik jual sarung tangan dulu..pasni baru sarung kaki..

      Delete
  3. Sarung tgn la ni ada mcm2 color, mcm2 fesyen cantik2 pulak tu. Mmg x rugi beli utk tutup aurat ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul Su..tak rugi beli.dapat pahala lagi.

      Delete
  4. Replies
    1. Cantik kan kak ana? Acik suka bermain dengan kaler..

      Delete
  5. Replies
    1. Cantik ni Cik Mimie..Selesa pun ye jgak

      Delete
  6. Wah cantik siap ada warna warni lagi.. boleh matching dengan baju..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Insya Allah ada..beli banyak, charge postage sekali je..hihiii..diskaun la tu

      Delete
  8. baju kurung acik cm baju kurung ayu lah plak coraknye..
    best sarung cmni
    longgar sikit dr yang ade sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa...baju Acik ni orang bagi hadiah..best sarung tangan ni

      Delete
  9. bestlah dia cuff mcm tu. selalu beli sendiri lepas tu jahit hujung dia bagi ketat jadi xdelah coverhand tu melorot sekali

    ReplyDelete
  10. wah menarik2. tapi style macam tu, tak ternaik naik ke kak? saya pernah pakai macam tu, elok2 nak panjang, dia jadi macam spring, p pendek balik -.-

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...