Tuesday, 24 February 2015

ViTamin MaTa

Mata Acik masih lagi krem time bangun dari tidur..jadi alternatif lain, Acik try Inner Shine Ayam Brand.




Acik pernah minum Inner Shine ni masa muda dulu, sekarang nak minum semula..Kesihatan sangat penting, lebih-lebih lagi mata.



Gambar selfie sambil pura-pura, ok.



Habis jugak Acik minum walaupun pekat dan manis melenting. Rasa prune tau..



Tak pepasal Acik mempromote Inner Shine Cap Ayam ni.

Cubalah!!

22 comments:

  1. Wana dulu amalkan minum inner shine ni..memang berkesan..kulit wajah pun makin cantik dan shine2.. :)

    ReplyDelete
  2. Bersinar2 spt namanya. Shaklee ada juga acik. Bole try carotomax ^^

    ReplyDelete
  3. Tak pernah minum lagi innershine ni..sedap ke Acik?

    ReplyDelete
  4. nt bersinar2 mata acik ye.. hehe

    ReplyDelete
  5. Kesihatan mata perlu diambil berat juga Acik..sedap minum innershine tu..

    ReplyDelete
  6. penah juga minum dulu.... tapi mahal sangat... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang la mahal..tu yang dah lama tinggalkan

      Delete
  7. wahhh acik jadi duta sudahhh
    hehehehehe
    ayu xpandai la nak makan bnd2 cmni..
    cukup 2 3 botol dah malas da

    ReplyDelete
  8. lama tak makan..mata saya pun rasa tak segar je sekarang ni...dah tua kot.ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul la tu..kita kena sedar diri dah tua..hihiii

      Delete
  9. mamamyja pon dah berhenti makan, nak sambung balik rasanya. hehehe

    ReplyDelete
  10. tak pernah try pun.. mungkin boleh cuba rasa.. bab manis tuh memang kureng laa. silap2 minum air kosong yang lebih plak nanti sebab manis sesangat..

    ReplyDelete
  11. sebenarnya mmg perlu juga makanan2 tambahan ni sebab kalau cek balik apa yg kita makan, selalunya x cukup dr segi keperluan vitamin n zat harian.

    rasa macam nak cari juga satu produk utk maintain. produk yg mampu miliklah.. hehe.. cunlah AW

    ReplyDelete
  12. best eh inner shine ni? saya x pernah rasa lagi. mahal sangat. hee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...