Tuesday, 19 August 2014

Segmen Raya 2014 By Bella Din

Rajin betul Acik membantu rakan-rakan blogger.
Dah satu, satu SEGMEN Acik update.
Semuanya pasal nak cari kawan.

Kali ni segmen yang berkaitan dengan raya.
Korang datang raya rumah Acik,
Acik raya pulak rumah korang.
Pastu Acik buat muka tak malu pulak,
pegi raya rumah rakan-rakan korang pulak.
Macam tu la lebih kurang.

Walaupun Acik update macam-macam,
bukan ada income masuk pun.
Saja suka-suka.

Jom la join..
Sama-sama tingkatkan traffic masing-masing.




Sesiapa yang dah singgah rumah Acik ni,
jemputlah tinggalkan ALAMAT RUMAH ye.
Senang Acik nak pegi raya rumah korang pulak.

Maklumlah, kadang-kadang Acik tak de kat rumah.
Sibuk melayan anak-anak Acik yang ramai ni.

SELAMAT HARI RAYA SEMUA!!




22 comments:

  1. salam
    berkunjung dari segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  2. Tq acik, bella dah update senarai peserta.

    http://belladin92.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-raya-2014-by.html

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya. Good luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/08/segmen-raya-2014-by-bella-din.html

    ReplyDelete
  4. hai.. selamat bersegmenn.. gud luckk yaa..
    follow #34 ..
    singgah dari segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-raya-2014-by-bella-din.html

    ReplyDelete
  5. Acikkkkk !!! sorieee hihi bella dah tukar.. maaf ye acikk..

    http://belladin92.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-raya-2014-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..x pe..asalkan acik no.1.huhuu

      Delete
  6. singgah BW dari segmen sama...done follow sini #35
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/segmen-raya-2014-by-bella-din.html

    ReplyDelete
  7. http://www.mhakimfaiz.com/2014/08/segmen-raya-2014-by-bella-din.html

    ReplyDelete
  8. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-raya-2014-by-bella-din.html

    ReplyDelete
  9. http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-redbellas.html

    jom join segmen blogwaking sy!

    ReplyDelete
  10. Blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/segmen-raya-2014-by-bella-din.html

    ReplyDelete
  11. done follow acik...dari segmen yang sama gak..

    http://natrah4ever.blogspot.com/2014/08/segmen-raya-2014-by-bella-din.html

    ReplyDelete
  12. salam

    Good luck

    saya juga join segmen yang sama

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/08/segmen-raya-2014-by-bella-din.html

    ReplyDelete
  13. Salam....
    Ade singgah melawat

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-raya-2014-by-bella-din.html

    ReplyDelete
  14. feel free to visit my blog :)
    mama2faizmayra.com

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum, hai! :)
    Singgah dari segmen yang sama.
    Selamat berkenalan and goodluck! :))

    ReplyDelete
  16. Shad datang blogwalking dari segmen yang sama, good luck.
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-raya-2014-by-bella-din.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...