Thursday, 11 December 2014

AcCiDenT..

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Sementara nak tunggu repair laptop,
terpaksa la update guna phone.

Pagi tadi nak pergi kerja..






Kereta terjunam dalam parit..semua tayar ke atas..

Balik kerja pulak..





Kereta dengan kereta kat jalan lurus..

Macam-macam kan?Kalau nak jadi, elak camne pun, tetap kena..cuma sebelum kena, kita beringat.

Selamat memandu.

SEKIAN...

14 comments:

  1. Replies
    1. hehe...snap gambar sambil memandu pun bahaya

      Delete
  2. Memandangkan malang tidak berbau, jadinya kak watie kena sentiasa berhati2 tau..

    ReplyDelete
  3. hati hati semasa memandu :P) pandu cermat jiwa selamat :)

    ReplyDelete
  4. Hati2 Acik.. hati2 semua.. hari tu on the way nak gi kerja pun ada accident.. msa tu ambulans dah sampai.. tengok orang reramai angkat mangsa.. lepas tu, kena tgk depan and fokus.. dah tak tahu jalan ceritanya.. seriauuu

    ReplyDelete
  5. uishh pegi -- balik acik nampak exiden ek? moga hari2 acik dilindungi dr sebarang exiden aminnn

    ReplyDelete
  6. takutnya ada accident ni.... saya pernah tengok benda tu jadi depan mata sendiri , live! serious scary..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...