Friday, 12 December 2014

BiLa AnAK-aNaK DaH Injak DeWaSa

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Bukan main lagi budak berdua ni berbual..
bisik-bisik..bila ibu datang dekat, diaorang senyap.

Tepon semua ada password..siap la korang.
Satu hari ibu guna kuasa veto, mintak password, tahu la nasib korang..
Nak berbisik sangat..




Kalau tepon ibu letak password, korang mintak..nak bluetooth lagu la, nak call member, kredit tak ada la..macam-macam alasan..

Yang si Along tu rabun sebab main phone dalam selimut..kita naik hantu, suruh tido, dia pi main phone dalam selimut..langsung rabun.

Yang si Angah, bluetooth lagu Negaraku dan lagu Negeri Kelantan dalam phone Acik..Sakit je hati..

Lain anak lain ragamnya.

SEKIAN..

16 comments:

  1. hehe pantau acik jangan tak pantau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat macam geng la, baru senang nak pantau..

      Delete
  2. haha. makin dewasa makin banyak ragam. in sya allah penghibur di hari tua esok :)

    ReplyDelete
  3. keletah anak2 ni penyeri hidup...dah besar pjg dah anak acik..tak lama pastu bgtau kata nak kawin pulop..

    ReplyDelete
  4. Hehehe yang bluetooth lagu Negaraku & Negeri Kelantan tu comel ;)

    ReplyDelete
  5. Perngai anak2 ni mcm2 kan, tp selagi kita tau dia mcm mana oklah tu.. :) :)

    ReplyDelete
  6. hahaha.. kelakor je anak2 acik.. macam ibu dia jugak...

    ReplyDelete
  7. hehehe.. dah besar, macam2 ragamnya..

    ReplyDelete
  8. macam2 ragam, macam2 perangai. macam saya adik beradik. hehe

    ReplyDelete
  9. haha. angah nak kasi semangat patriotik kat ibu dia :)

    ReplyDelete
  10. haha..macam2 ragam anak2 ni kan acik..kekadang menyakitkan hati..kekadang menghiburkan :)

    ReplyDelete
  11. hehe amboi2 kemain lagi ye dorang. besor2 dah anak2 acik rupanye :)

    ReplyDelete
  12. heheheh.. dah pandai dah.. adik saya pun dah letak password kat hp dia... susah nak stalk. aiyark.

    ReplyDelete
  13. Assalam acik,
    iols memang kenan nuntut ngan uols ni haaaaaaaa
    tips2 nak jaga anak lelaki he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...