Saturday, 20 December 2014

KaN AciK DaH CaKap...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Sedih pulak hati...Acik tak dapat join sebab Acik lewat sampai ke Kota Bharu tempoh hari... Group Sukarelawan dah berpecah kepada 3 kumpulan. Satu kumpulan ke Rantau Panjang, satu ke Pengkalan Kubor dan satu lagi ke Kuala Krai..

Nak tahu sebab apa Acik lambat tiba di Kota Bharu?



Ini la sebabnya..Kereta tak boleh start...

Yang ada kat rumah, papa dan Acik..macam biasa, anak papa yang gagah perkasa ni la yang jadi tulang belakang..

Tapi apa boleh buat..tanah licin dan lembab..nak tolak kereta memang tak larat..



Sempat lagi ambik gambar curi-curi.





Acik tolak dari belakang. Kuatkan Acik?




Akhirnya parking semula dalam garaj.


SEKIAN..

11 comments:

  1. tak rezeki acik lah tu. in sha allah lain kali :)

    ReplyDelete
  2. Keta tuh kenapa yang tak boleh start? aps masalahnya? ermm tak de rezeki kak watie nampaknya.. in shaa Allah next time ada rezeki kak watie..

    ReplyDelete
  3. alaaa takde rejeki pulak. wuuuu

    ReplyDelete
  4. hehe.. sambil tolak, sambil snap ea... tak pe lah acik... waie rindu lagi tu...

    ReplyDelete
  5. Next time yee Acik. Sabar ^.^

    ReplyDelete
  6. Amboi, Acik! Gagahnya...sambil tolak kete sempat snap pic lagi...:)
    Mujurlah kereta tu meragam dekat rumah. At least tak tersadai tepi jalan.

    ReplyDelete
  7. alahai kalo kereta buat hal ni hurmm susah kan acik. hui kuat acik tolak!

    ReplyDelete
  8. Rezeki acik di kemudian hari insyaAllah

    ReplyDelete
  9. laa, time ni pulak nak buat hal. huhu

    ReplyDelete
  10. alamak, kereta lak buat hal. xpelah, ada hikmahlah tu agaknya.. nk wat macam mana. hmm

    ReplyDelete
  11. Bukan rezeki la tu..xpe ye Acik...mgkin ada hikmah disebalik smua ni :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...