Wednesday, 10 December 2014

JoM RaMai-RaMai...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Malam ni Acik nak update dan nak mewar-warkan satu event untuk semua khasnya warga kelantan dan amnya untuk warga malaysia





Jemput siapa-siapa yang berdekatan, datang memeriahkan lagi pembukaan rasmi ni.

Entri untuk butik The Dinda Boutique ni dah Acik buat sebelum ni. Acik antara foodvendor di butik ni..sewa 1 row dalam chiller dan jual kek coklat.

Ada 60 orang vendor dalam butik ni..Giler ramai tu!!

Yang paling merisaukan Acik, Acik kena buat kek untuk upacara potong kek nanti!! Giler tak ketar!! Majlis orang tu...siap dgn radio bagai..

Wish me luck ye!!

SEKIAN....

20 comments:

  1. Wah tahniah..kek berapa tingkat? Heee

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki tu kak watie.. in shaa Allah kak watie boleh buat..

    ReplyDelete
  3. Smg majlis berjalan dgn lancar. Tahniah acik. Smg dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya payah sikit nk keras fondant tu sebab takut sue

      Delete
  4. Chaiyok2 Acik :) jauh sgt la nak pergi sana...semoga semuanya berjalan dengan lancar.. :)

    ReplyDelete
  5. Good luck Acik.. nanti post gambaq bebanyak naa...

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya acik..nanti post banyak ckit pic..nak tengok kek acik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..klu cantik, Acik update gambar kek..klu tak cantik, Acik blur2 kan je

      Delete
  7. wahh, tahniah! besaq jugak butik ni, sampai 60 vendor.
    semoga semua berjalan dengan lancar nanti. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. besaq jugak cik fafa..baya2 uolls je vendor2 ni...terasa muda sekejap masuk group drng

      Delete
  8. Good luck acik. Kek ape nak buat nanti? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la HSB..Acik baru teringat..nak kek apa?adoii...kena call semula ni

      Delete
  9. wahhh acik one of the vendor ek? best of luck utk acik! :)

    ReplyDelete
  10. uish, ramai juga vendornya. hahaha... good luck acik ^^,

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...