Wednesday, 17 December 2014

SEgaR SeMuLa

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah...dapat rehat secukupnya. Mungkin juga terlebih rehat..hehee..

Turun bas, kena seret beg ke hotel.macam balik umrah.




Beg paling banyak sebab bawak dokumen..tambah 1 lagi beg yang Acik galas.Jadi semuanya 4 beg.





Semuanya gambar orang..Acik tukang ambik gambar. Jauhnya seret beg sebab bas tak boleh masuk sampai ke depan hotel..ada pasar malam.Huii...naik biru jari Acik.




Dah penat, nak masuk bilik, member sebilik bawak naik keychain je..zkunci tertinggal kat kaunter..loose la tu keychainnya.




Dari bilik dah boleh nampak mercu tanda KL..Sah..memang Acik kat KL..hahaha...sori la..orang kampung baru sampai bandar, memang camni peelnya.




Malam tadi, Acik muntah-muntah...confirm mabuk tak habis lagi..rasa macam nak lari je time boss berucap..Makan cendawan pun satu hal jugak..

Masuk je bilik, tidur sampai pagi..tak sedar-sedar..Alhamdulillah...semangat nak settlekan kerja..

Petang nanti, boleh la buat lawatan penanda aras ke SOGO..huhuu..

SEKIAN..

29 comments:

  1. Wah..boleh trus cuci mata kat Sogo tu acik..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam tak ada apa yang nak dibeli je

      Delete
  2. Replies
    1. ni pun, nasib baik kurang sikit dokumen..

      Delete
  3. moga sihattt acikkk baru sonok jenjalannnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sihat sikit tapi rasa macam tak nak join je depa round2..KL ni best jenjalan kalau bawak anak

      Delete
    2. dah sihat sikit tapi rasa macam tak nak join je depa round2..KL ni best jenjalan kalau bawak anak

      Delete
  4. wahh..best tue..jalan2 sambil shopping..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak shopping apa?beli aiskrim je la kot..makan sorang

      Delete
  5. selamat bekerja dan sambil shoppind di KL acik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Target nak pegi kedai jual barang2 kek je..

      Delete
  6. hotel mana tu?? orang kampung kalau ke KL wajib pergi jalan masjid india... shopping hehehe

    ReplyDelete
  7. perhhh.....hehe biasa latu...lepas kursus atau mesyuarat...masa untuk relax pula.....
    ermmm kalau dkt quality hotel....depan dah sogo! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius la..kali ni langsung tak rasa excited nak shopping bagai..mungkin sebab bukan kaki shopping

      Delete
  8. amboii. lawatan penanda aas ke sogo. hahaha :P

    ReplyDelete
  9. macam2 halnya yek..takpe dah segar dah boleh shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. esok mabuk semula...nak balik klate puloks

      Delete
  10. Ohh klcc. Rindu klcc. Haha dulu dok kl, pegi klcc jalan kaki je sebab dekat dengan rumah. Hehehee

    ReplyDelete
  11. hehehe banyaknya beg kak watie.. kalau Eyda yang pegi kursus cuba bawak paling minimum barang.. best ke window shopping kat SOGO?

    ReplyDelete
  12. uii ciannye acik kena bejalan jauh tarik beg. kunci bilik plak tercabut drpd keychain ek? hehe mcm2 la kan..

    ReplyDelete
  13. Hotel dia cantik..name pun boleh tahan gah.. tapi, wifi nye... ceh! *isu wifi tak habis lagi.. hehe..*

    Banyaknya beg Acik... letihh bawaknye..

    ReplyDelete
  14. best la, sambil bekerja sambil berjalan2. hehe

    ReplyDelete
  15. Banyaknya beg. Hehe. Saya pernah sampai sogo sekali kot.

    ReplyDelete
  16. g ngan family lagi seronok kan., ada juga motif nak berjalan. hahaha. kalau g sorang2 tu saya macam malas sikit

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...