Saturday, 13 December 2014

AdA ORaNG RiNDu La...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Cerita pasal kek sikit la..Malam semalam dah siapkan kek fondant tu..





Bangun pagi, Acik tengok ada bubble bawah fondant..baru teringat tips kek, kalau nak buat fondant, jgn coating dengan cheese..

Adoii...takkan nak cucuk pulak permukaan fondant tu..Jadi Acik putuskan untuk buang fondant dan tukar kepada buttercream.




Ini la sebenarnya kepakaran Acik (tak la pakar sangat, cuma Acik paling suka deko camni)..
Bunga swirl..simple je.




Sekejap je dah separuh..Alhamdulillah..


Nak ceritanya, tadi..masa tengah-tengah sibuk dengan customer yang ramai ni, Acik dapat wasap dari orang yang panggil Acik...Sah dari geng blog ni...

Bagitahu rindu kat Acik...termimpi Acik dengan anak bongsu Acik, Waie..Hmm..baca kisah apa tu Firah sampai termimpi Acik ni...TQ mimpikan Acik..terharu pulak rasa. ada orang nak mimpikan kita..heheee...

Belanja la sikit gambar majlis tadi.



Masa pergi...



Masa balik

SEKIAN..

15 comments:

  1. Pandai buat kek...erm smpi termimpi2x hee

    ReplyDelete
  2. lawanyaa kek yang acik buat :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sedap kek ni..red velvet campur choc cake

      Delete
  4. edondon tu...warna baju sama warna dengna kek...majlis apa tu acik watie

    ReplyDelete
  5. macam mana la nak decorate kek macam tu ye? kalau saya mesti xsiap2 buat nya. hehe

    ReplyDelete
  6. hahaha.. auw ~ malu kite tau.. ^_^

    kek tu nampak sangat menggiurkan... terteringin pulak ~ heee

    ReplyDelete
  7. wow..suka wana tengok deko acik tu..kemas dan padanan kaler pun sweet sangat..pasti customer puas hati kan..

    pstt..cantiknya gambar selfie tu..hehe..

    ReplyDelete
  8. wahh kek acik buat cantiknye! meleleh ayaq lioq ana tgk :)

    ReplyDelete
  9. wah, lawa sangat kek! hahaha... jeles lak tengok orang pandai deko2 ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...