Wednesday, 3 December 2014

Nak KLik JeR...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Pagi ni, jam 2.00 pagi,
Acik update blog.
Tapi nak bagitahu yang Acik nak klik je
iklan-iklan kat blog-blog korang.





Bila search gambar Klik ni, 
kuar gambar tak senonoh.
Hampeh betul!!


Babai...sambil buat kek, sambil klik..


SEKIAN...

51 comments:

  1. Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  2. mana-mana keywords memang akan keluar yg hekkk! sakit hati je kan. nanti nak luangkan masa utk klikk! jugalah.

    buat kek? nak rasa please..

    ReplyDelete
  3. Ermm sblum click acik view la url dia...kat kiri bawah...
    Kt blog aku ke acik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. No la...ni cerita pasal gambar klik kat atas ni..Acik cari dalam google image

      Delete
  4. rajinnya acik, kliklah iklan mama.. hihihih

    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. malam ni nak klik lagi...kalau ada, Acik klik ye

      Delete
  5. klik iklan ija boleh acik?? hihik

    ReplyDelete
  6. terima kasih acik..meh klik2 kat blog saya ye

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum
    singgah pagi
    hari ini anum baru masuk keja setelah 2 hari bercuti
    hehe

    ReplyDelete
  8. Acik meh hntr kek sini sket nk rasa..

    ReplyDelete
  9. Meh klik2 kat blog Cik Mimie pulak :)

    Done klik Old Town :)

    ReplyDelete
  10. wahhh rajin acik BW kul 2 pagi ye hehehe :)

    ana dtg join segmen cik balqis. smbil sponsor terus join jugak mcm acik hehe

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  11. Sekarang blog CP tak leh klik lagi sebab belum masukkan lagi..nanti dah ada rajin-rajin la klik acik..hantar sikit kek ke sini hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat la masukkan link tu CP..malu nak hantar kek kat CP..

      Delete
  12. Klik laa kat blog Eyda jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malam tadi dah klik, malam ni pulak la

      Delete
  13. salam acik..wana singgah petang kat sini..dah siap kek? :)

    ReplyDelete
  14. acik memang suka tidoq lambat ka?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan SUKA TIDUR LAMBAT tapi ada kerja tak siap lagi

      Delete
  15. kita mark simbol ni,lain kali jangan klik lagi.Sekarang ni banyak link yang bervirus atau yang menipu seperti unsur lucah.

    Jauh pulak kota bharu sana,kalau tak boleh pergi belajar buat kek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh dah belajar online sekarang kak..

      Delete
  16. parihh sekali ke kak , hehee . mekasih nanti saya klik blik ye

    ReplyDelete
  17. slmt mlm.. slmt mengklik2.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pagi dah ni...dah klik iklan Acik lum?

      Delete
  18. Laen kali search gambar tak senonoh, comform kuar gambar klik ...:))gurau je jgn marah ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...gitu pulak..tak kuasa nak search gambar tak senonoh tu.

      Delete
  19. Klik, klik... klik sini juge.. :D

    ReplyDelete
  20. wah, sambil buat kek sekali. hee..

    saya klik2 semua iklan kat sini.. almaklumlah, dah lama x jenguk. sorry. hee

    ReplyDelete
  21. Acik klik kite punye tak? hiii kite dah click lactacyd utk acik :)

    Selalunye malam dgn pagi iklannye klua..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...