Thursday, 4 December 2014

MaNiS GiVeAwaY By MaMa DarWiisH

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hari ni Acik rasa nak joinkan diri dalam
banyak GA.

Acik mulakan dengan Mama Darwiish




Memandangkan Acik ni tak mengenakan sebarang make-up
jadi kredit bagi sesiapa yang nak hadiah make-up ni.

SAYA NAK HADIAH DARIPADA
AZIRA FOOD ENTERPRISE.

Kalau boleh diberi pilihan, Acik nak Kerepek Ubi Pedas Basah.
Alahai...sedapnya bila teringat gigir Ubi Pedas Basah
yang bertepek-tepek sambalnya tu.

Kalaulah rezeki Acik, Acik nak yang 2kg tu.
Perghh...memang Acik makan sorang sampai habis tu.

Jadi kepada sesiapa yang nak pilih-pilih hadiah,
bolehlah join GA ni ye.


Insya Allah, dapat Kerepek Ubi Pedas Basah ni.

SEKIAN..

17 comments:

  1. Selamat BerGA..CP tak sempat lagi nak aktif berGA dan bersegmen

    ReplyDelete
  2. good luck kak watie, semoga ada rezeki ya..

    ReplyDelete
  3. All the best... semoga berjaya.. :)

    ReplyDelete
  4. good luck acik! moga ada rezeki ^^

    ReplyDelete
  5. ana pon x brp bermake up sgt acik hehe.. mmg kalo join, nk pilih makanan gak kikiki

    ReplyDelete
  6. Good luck ye ^^ Nak join juga la :)

    ReplyDelete
  7. gigir ubi pedas basah tu cane tu acik?
    Gigir tu tak tahu ape :o

    Btw, good luck Acik! Semoga dapat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gigit ler...tak sempat nak repair..hihii

      Delete
  8. singgah dr segmen yg sama....gudluck ^^,
    http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  9. Checked!!!
    Terima kasih atas sokongan dan penyertaan anda.
    Senarai peserta dan pemenang akan dipublish dalam masa terdekat.
    Wish u all the best :)

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ... Pssst ... Pemenang dah diumumkan ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...