Sunday, 7 December 2014

ZaMan DaH BEruBaH

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Pada kawan-kawan Acik yang alert sikit, mungkin akan perasan entri Acik ni..Bukan menaip dari laptop atau komputer..

Geram betul dengan budak kecik 2 orang ni..tengok Upin Ipin sampai keyboard pun rosak..tak boleh tekan huruf A. Dah la password banyak huruf A.

Pagi tadi, Acik ke klinik..nak check mata Acik.
Tengah-tengah mengelamun, pandang orang selfie, pandang orang layan perasaan ,pandang orang layan anak..Acik terpandang sesuatu yang buat Acik senyum sendiri.






Mak cik ni main apa?Acik nampak dia touch-touch..dalam hati, ada jugak makcik yang layan benda-benda camni.

Acik bangun, berdiri jauh dari belakang Acik ni..nak tengok dia main apa..Nasib baik tepon Acik boleh zoom..





Rupanya dia tengah layan game BUBBLE..Leka betul dia main..nampak dia tak boring pun...bagus la makcik ni..kalau mama Acik ni, dah tersengguk-sengguk tunggu nombor giliran.

Ok la ye. Acik update sikit je..takut mama Acik marah..mata kabur-kabur lagi..kena bius tadi..tak pasal-pasal tepon kena rampas nanti!

Ok ye...nanti dah betul-betul elok, Acik update apa yang patut.

SEKIAN...

21 comments:

  1. hahah. mak cik pun pandai jugak main game :)

    ReplyDelete
  2. Makcik2 skrng hbt loh ni..
    handphone cnggih dah..
    mgikut predran zaman ktekan

    ReplyDelete
  3. Asalam..perubahan seiring peredaran masa..good luck makcik..ngee

    ReplyDelete
  4. hahaha kerlasss sungguh makcik tuu~

    lame tak dtg sini, hihihi

    ReplyDelete
  5. wahh up to date laa makcik tuh.. boleh plak main game.. huhuhu Eyda plak dah lama tak main game.. hilang minat nak main game.. layan blog ngan fb ok.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. haha..makcik2 sekarang dah 'upgrade' tau acik..dah pandai layan game hp..touch screen plak tu.. :)

    ReplyDelete
  7. pandai makcik tu main..ok jugak dapat hilangkan bosan..
    dari bersembang ntah apa2 baik main game

    ReplyDelete
  8. Mak Cik Mimie tak suka touch screen ni..die nak ada button..susah nk touch2 katanya..hehehe..tapi selalu pinjam hp Cik Mimie main game candy crush..ahak..

    ReplyDelete
  9. Wahh.. tekun nampaknya makcik tu hehee.. :D

    ReplyDelete
  10. hahaha.. sempat je Acik ea...

    btw, mak cik ni mmg daebak lah.. ibu Firah pun tak main game...

    Fon semata nak msg, whatsapp. call and online FB je.. hee

    ReplyDelete
  11. leka tul makcik nih..boleh tahan juga celik IT

    ReplyDelete
  12. advance aihh makcik. hehe. ^^

    ReplyDelete
  13. hahahaha.. daripada dia tertidur kan. baik dia main :P

    ReplyDelete
  14. sempoi makcik ni. tp mybe dia bkn seorang 'makcik' yg biasa. org berpendidikan mungkin hehe

    ReplyDelete
  15. sape la agak2 mak cik ni , huhuu

    ReplyDelete
  16. hehe. makcik tu tau x akak tangkap gambo dia?

    ReplyDelete
  17. asalam..kenalkan blog Etuzaa untuk sesei kenalan blog ya http://madey09.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...