Thursday, 13 November 2014

Aku LanGGaR Je...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Masih ingat tak lagi cerita pasal rekaan logo Acik haritu?

Pikir punya pikir, cerita punya cerita,
akhirnya member Acik pun buatkanlah untuk Acik.

Inipun setelah hampir sebulan dia tak sihat.




Jadi kalau ada sesiapa nampak logo camni,
ini Acik punya logo tau...1 dalam Malaysia!

Semoga semangat Acik lebih membara.




Insya Allah...

(Maaf, beberapa hari ni tak berapa nak ada entri...tak sihat)

SEKIAN..

35 comments:

  1. cantik logo acik tu sebab rare...smg cepat sembuh acik. take care.

    ReplyDelete
  2. Cantik logo tuh.. apapun didoakan semoga kak watie cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. Logo cantik & sweet. Get well soon, Acik :)

    ReplyDelete
  4. Cantik logo tu.. semoga acik cepat sembuh ya.

    ReplyDelete
  5. sakit dan sihat, pergiliran nikmat, kang sihat je, kita lupa nak bersyukur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah satu cara Allah bagi kita rehat darpada bekerja sepanjang tahun

      Delete
  6. Replies
    1. TQ Firah...Nak register logo ni, tak mampu

      Delete
  7. tahniah. sudah ada logo.
    langkah pertama ke arah kejayaan :)

    ReplyDelete
  8. wah, comellah logo! saya suka saya suka :D

    ReplyDelete
  9. Cantik logo ni.
    * Acik, boleh bagi FB kawan Acik tu ke?
    Pasal saya try buka yang Acik tag tu x dapat.
    Just dapat tengok pic yang Acik tag.
    Yang lain x dapat.

    ReplyDelete
  10. Yeayyyy hijaooo..
    heheheh alhmdullilah siap jugak logo acik...
    moga tmbah maju acik...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...