Monday, 24 November 2014

PeNDeRMa-PeNDeRMa YaNg DeRMaWan...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Banyak kali jugak Acik tengok Nuffnang ni,
baru nak update, dah tukar orang lain pulak.
Insya Allah Acik akan update dari semasa ke semasa.

Kali ni paksa diri jugak,
update rakan-rakan blog yang lain.
Masa free Acik ni banyak kat pejabat.
Jadi bila buka blog di pejabat,
ada iklan-iklan yang korang cakap menari-nari tu,
tak nampak dek Acik.
Bukan tak nak klik tau.

Jadi, jom kita jenguk mereka-mereka 
yang rajin dan baik hati.
Terima kasih ye..






Kalau Acik rajin lagi memerint screen,
Acik akan update lagi.

SEKIAN...

23 comments:

  1. Replies
    1. Ni tak ramai lagi ni Sue...kadang2 tu sampai 2 barisan

      Delete
  2. sama laa tgk hari apa ntah ramai jugak.. apapun tahniah kak watie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah kat mereka la...sebab menderma

      Delete
  3. Kita nampak kita hihih thanks, acik sebab selalu berkunjung ke FAMF Tower gak :)

    ReplyDelete
  4. betul tu kak . hari2 mesti tukar orang . hehee terima kasih ada dalam tu jgak

    ReplyDelete
  5. iklan selalu keluar kul 12 pagi kak. huhu. malam ni saya lambat tido. klik2 kan utk akak XD
    misi mengebom pon ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada...tak sempat nak print screen HSB...terlelap depan laptop

      Delete
  6. Sake suke2 buat entry chenggini kan ... Untuk hargai kawan2 ... Yang tak tersenarai jgn kecik hati plak, sebab senarai nie sentiasa bertukar ...

    ReplyDelete
  7. nuffnang ni senyap pulak malam ni. hmmm

    ReplyDelete
  8. Ayu baru smpt nk jenguk blog acik nie.. hahahah sehari 1 blog baru leh bt maraton bace entry yg mane trtgl

    ReplyDelete
  9. Hehehe ada dlm senarai lah..thanx acik...kena jenguk selalu lagi ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...