Monday, 10 November 2014

PeMeNanG PeRaDuaN TaBunG AciK

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Peraduan Tabung Acik dah tutup.
Penyertaan tak banyak pun.
Mungkin sebab kesilapan teknik malam tadi.
Sorry ye pada yang dah baca tapi tak boleh komen.

Tak apalah...lain kali ada lagi.

Inilah hadiah kepada pemenang-pemenang
3 orang jawab betul, 3 orang jawab salah.
Tapi semuanya dapat hadiah.

Saja je nak bagi hadiah.
Betul tak Acik cakap,
Tabung ni kena jahanamkan dulu baru boleh ambik
duit kat dalam tu.






* Tak jadi nak buat cabutan la sebab tak ramai.

Senarai pemenang :

Tabung RM100 Besar
(Penyertaan pertama betul)


Tabung RM100 Kecil


Tabung RM50 Kecil


Tabung RM10 Kecil


Tabung RM5 Kecil


Satu lagi tabung, Acik akan pi beli esok.
Tak cukup pulak lagi satu.
Dah la penyertaan pertama..Acik terpublish,
kemudian terpaksa padam.
iaitu penyertaan daripada


Tahniah kepada semua yang rajin menyertai peraduan
biasa-biasa Acik ni.
Tahu kat CP ni, habislah Acik..
Dia suka sangat kumpul hadiah-hadiah daripada
hasil berblog ni.

OK..Insya Allah, Acik akan poskan hari Khamis
sebab esok baru nak balut hadiah.
Selasa dengan Rabu, Kelantan cuti!!
Yeah!!
Jadi hari Khamis la ye.
Itupun kalau tiada aral melintang.

Babai...adios...piss!!

SEKIAN..

40 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki join last minit.. thanks kak watie.. alamat ada lagi kan?

    ReplyDelete
  2. Hihi..mgkin jgk sbb xbole komen pny hal
    Lg satu buka pd mse yg singkat.
    tp bgus buat cmtu acik. Bru Tau spe yg alert blog kite ade post bru or tak (*^﹏^*)
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ya. Alamat yg sme mcm ari tu jgk yer acik ^^ tengkiu
      Belog Miss Balqis

      Delete
  3. Haha...sy jawab betul ke achik? Haha..ok2..tkpe..yg penting memeriahkan segmen rakan2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jawab salah..sebab tengok gambar je,kan?gambar ada 4 tapi cerita 3 je

      Delete
    2. Hahaaha..kau ckp berapa jenis tabung? Emm ok la...bai..apa2pun..tak kisah la achik..tak payah susah2 beli tabung..bagi kat anak awak je...aku tabung yang ada pun tk gunaaa..

      Delete
    3. Hahahaa....marah nampak..jangan marah..nanti kena jual..

      Delete
  4. Acik, dalam tabung rm50 tu isi le seringgit dua. Haha. Jangan masuk syiling nanti poslaju cabut lari sebab ada bunyi :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala...dah bubblewrapkan dah...tak boleh bukak.

      Delete
  5. tahniah semuanya.. alhamdulillah, ...
    Mama Niza

    ReplyDelete
  6. Wah, bestnya dapat tabung! Oh, ada masalah teknikal rupanya arituh,..
    Congrats kepada semua yang menang! Selamat Menabung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..tu la..selamat menabung.Dah penuh baru bukak

      Delete
  7. Tahniah semua..xdan nak join..hukhuk :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah semuanya. IM tak sempat. Hehe

    ReplyDelete
  9. Ala... kakak baru tahu hari ini
    Lain kali kalau acik buat kakak akan turut serta insya-allah

    Tahniah semua yg berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak lagi Acik nak bagi kakak...setakat ni, tak sampai hati lagi tak bagi kat sesiapa yang join..semua yang join, insya Allah dapat.

      Delete
  10. Replies
    1. Tahniah..lain kali Mar join ye. GA birthday dah join lum?

      Delete
  11. alaa dah ado pemenang. haha
    sedap sgt mkn nasik minyak pengantin. sob sob
    tahniah lah ye buat yg dpt tabung.
    klau nk tabung terisi dgn nilai yg banyak, isi lah 50sen hehe kite ade tabung khas utk 50sen sajee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik pun ada gak tabung 50 sen tu tapi macam biasa la...dah tahu ada tabung tu, jadi Acik korek je kalau nak pakai

      Delete
  12. Wahh....tahniah kepada semua pemenang....Diana tak dapat join Acik sebab sekarang jarang dapat online...sedihnya....

    ReplyDelete
  13. eh, laaaa.. ada peraduan ke? x perasan pun. sedihnya. sobs..

    tahniah semuanya!

    ReplyDelete
  14. tahniah semua pmenang. ala, Ros ketinggalan la pulak..

    ReplyDelete
  15. tahniah! bagus, slaah satu didikan untuk menabung. hewhehe

    ReplyDelete
  16. Yikk? Ada peraduan. terlepas bahh

    ReplyDelete
  17. ruginya x sempat join kalau x mesti dpt hadiah dari aqcik watie yg pemurah ni..x menag pun dapat huh..Tahniah kepada yg akan terima hadiah tu

    ReplyDelete
  18. hehe.. alhamdulillah... dah alang2 bace, tangan gatai nak komen..

    ada rezeki jugak tangan gatai ni kan.. hik2..

    thank you Acik ~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...