Sunday, 9 November 2014

Nak NanGis..

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Entri simple ni Acik tulis semasa di traffic light.
Maaf ye pasal x de butang komen.
Konon2 nk publish kemudian.
Langsung x de button komen.

X pe..barisan panel Acik tgh try test terbitkan
button komen tu..kita bg mereka mandi dulu ye.

*kalau tak boleh jgk, kena cakap sorang2 la nampaknya..

Babai..

18 comments:

  1. Tua..smlm nk join segmen xbole komen. Pnt carik kotak komen..hihi

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii...Acik tgk ramai yang baca malam tadi

      Delete
  2. Replies
    1. Patut la apa HSB? Awak pun baru nampak arini

      Delete
  3. Kalau tak Eyda boleh singgah dan baca jelah, tak boleh nak komen dah..hehehe..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah kan skrg dah boleh..

    ReplyDelete
  5. hihi.. wah ada team yg settle kan problem tu ye Acik.. tahniah kat dorang sebab berjaya kan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...