Wednesday, 26 November 2014

DaH LaMa TinGGaLKan ZaMan ni....

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Kali ni nak update perkara simple je.
Pasal KURSUS.
Dah lama sangat rasanya tak berkursus.

Kursus ni adalah untuk semua kakitangan sokongan
sekolah PTJ (Pusat Tanggungjawab)
Daerah Machang.

Pergi hari ni, balik esok.
Kejap je.
Pengisian untuk dimasukkan
dalam senarai Kursus Yang Dihadiri Sepanjang Tahun.

Tengok je la gambar ye.
Nak update rakan-rakan sekerja Acik je.
Sempena cuti sekolah ni.



Sebilik dengan CC Acik. Budak baik memang camni,kan.
Semua orang nak sebilik dengan kita..huhuuu



Abaikan tulisan doktor ni...Mengantuknya la duduk depan sekali ni.
Mula-mula je tulis, lepas tu, menyonteng...




Penceramah di Unit Kaunseling.Alamak, lupa la...




Kat Resort je...1 malam bayar RM90. 
Pastu boleh claim pulak.




Yang tudung hitam, meja belakang meja Acik,
yang tudung coklat, meja dia sebelah meja Acik.
Kami berjiran....



Pembantu Makmal yang tudung merah.
Pembantu Tadbir yang tudung hijo.







Semuanya rakan sepejabat.
Diaorang ni asyik kutuk Acik je.
Sikit-sikit ambik gambar.
Kan bagus tu...boleh Acik update gambar korang
dalam blog Acik ni.





Time nak balik tengah hari esoknya,
makan sedap la..Camni la kalau makan
Patut ambik satu, kita ambik sampai 4. 
Mana nak cukup..Kesian kat orang belakang.





Kaki pancing..orang semua berebut-rebut nak balik,
dia sorang je sibuk nak mancing.
Tahu takut..kena tinggal.
Yang lain semua dah lenyap.


SEKIAN...

40 comments:

  1. Happy dan ceria je wajah acik...kalo kursus yg plg best mknn dia sedap2 belaka. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang susah hati Sue..anak-anak menyusu..bila bengkak, happy pun jadi tak happy la...layan bengkak tu

      Delete
  2. wah, meriahnyer makanan. kursus dapat lauk cam tu. best nyer. mamamyja selalu dapat kursus cut cost.. uuuwwaaaa

    ReplyDelete
  3. Best la acik dapat pegi kursus..mkn pun sedap2 tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makanan sedap-sedap tapi makan ikut bahagian masing-masing..kesian yang lambat..tak dapat apa...

      Delete
  4. Replies
    1. Tulisan doktor memang cantik camni..

      Delete
  5. wah seronoknya berkursus...have a nice day...ermm best lak mancing tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mancing kat pantai...macam mencabar je

      Delete
  6. amboi, terserlah muka happy pi kursus. hehe.

    ReplyDelete
  7. Time ceramah pasti tangan yang sedang memegang si pen menari-nari mencoretkan benda-benda penting yang diceramahkan tapi saya kebiasaannya tulis tak berapa banyak dan kertas yang kono-kononnya ditulis benda penting yang diceramahkan oleh si penceramah dipenuh dengan lukisan hehe.. Cantik juga tulisan kak acik macam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulisan masa tak cantik ni calrase..conteng-conteng itu biasa

      Delete
  8. sama lah kita. kalau pergi kursus duduk depan memang mengantuk tahap absetos. hahah :P

    ReplyDelete
  9. happynya acik...jarang org pi kursus happy2 macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak ambik gambar, mesti nampak macam happy

      Delete
  10. Acik, bukan main seronok lagi berkursus! Food bukan main mewah lagi haaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok je nampak..makanan awal2 memang camni..belum ambik gambar orang belakang

      Delete
  11. Lame sy tk pegi kursus.. Kadang gi kursus sbb nk mkn kt hotel jer... hehehe

    LatifahFazri

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. bersusun makanan..lauk saja penuh pinggan

      Delete
  13. Bab paling syok boleh claim and makan! haha
    Bila nak menginjak ke alam pekerjaan pulak niii, deyyy

    ReplyDelete
  14. Amboiii syoknye berposing acik.. ha kalau bleh claim mmg syok..
    ayu suke kalu bt kursus kt hotel2 ke resort2 nie... heheheh

    ReplyDelete
  15. Seronok krusus2 ni.. makan sedap2, ilmu pun dapat... :)

    ReplyDelete
  16. Kalau ceramah, memang semangat tulis nota, tapi di pengakhiran nyer conteng jer yg byk ... Miahaha ...

    ReplyDelete
  17. Gmba last tu klaka..hahaha..
    Ingtkn nk mncing smpai ptg..hihi
    Jom join Segmen Zaman Persekolahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mancing kejap je sebab semua orang dah balik

      Delete
  18. aik, macam tu ke tulisan doktor? belum tengok tulisan bakal engineer ni. lagi haru biru. hahahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...