Sunday, 2 November 2014

The DiNda BoutiQue At KuBaNg KeRiaN, KeLanTan

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Butik yang berkonsepkan 1stop bagi
vendor-vendor yang berminat.
Bertempat di Lot 2728B, Wisma Haminah,
Kubang Kerian (belakang istana).



Ini bukan gambar owner tau..
Ini gambar adik Acik.


Ownernya muda lagi..Nanti Acik update pasal owner
dan vendor-vendor yang join di Butik Dinda ni.

Jom lihat-lihat apa yang ada di sini..
Budak-budak muda, budak-budak nak dekat muda,
budak-budak yang hampir ke hujung muda,
sangat sesuai shopping di sini.




Tudung, Jubah, Skirt, Blouse.



















Power-bank pun ada..Murah-murah dan dijamin elok.
Kalau tak elok, boleh tukar yang lain.






Butik Dinda baru saja soft launch pada 1.11.2014..
masih lagi dalam harga promosi. 
Pada kawan kepada kawan-kawan semua, 
yang tinggal berdekatan dengan Butik ni, 
boleh la datang serbu..
harga berpatutan .jangan takut nak masuk...
boleh golek-golek kat dalam butik sambil makan-makan..
selesa sangat.

Pada sesiapa yang nak tahu lebih lanjut,
berapa ramainya pelanggan di sini,
boleh follow IG THE DINDABOUTIQUE


SEKIAN..

30 comments:

  1. makin byk kedai vendor mcm ni dibuka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owner ni pun muda-muda lagi..konsep budak-budak sekarang la ni

      Delete
  2. Wahhhh baru bukak...
    Cm byk jual.dlm.1 kedai ye ni acik..
    Aishhh kalau xsarat ni dah suh cik abe g singgah je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh beli barang-barang untuk BF kat situ.

      Delete
    2. Ponnadr jugak ye acik... tp brg bf ase da ade... sok try2 la ajk cik abe tu...

      Delete
  3. senang la kalau nak shopping raya. pi kedai ni ja. semua ada. tak payah dah nak berjalan merata cari kedai shawl la, jubah la, brooch la. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raya nanti, penuh la dengan remaja..fesyen-fesyen baru ada kat sini.

      Delete
  4. Sekarang banyak butik mcm ni..
    Alhamdulillah ~ oghang kita... ^_^

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Tahniah di atas pembukaan butik ni. Smg ownernya murah rezeki.

    ReplyDelete
  6. acik, kalo murah rembat la satu barang untuk saya. hehe.
    mau rambang mata kalo dah boleh siap golek2 dalam ni XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak beli apa?Shawl?awak pakai shawl tak?Jubah Sari pakai tak?

      Delete
  7. Replies
    1. Nak terjah nanti, ajak Acik skali ye

      Delete
  8. Bagus ye konsep butik macam ni. Berkenan akak dgn namanya...comel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kandanya kat Turki..tu yang nama butik DINDA

      Delete
  9. wah, banyak gak plihan ye. macam menarik je. tapi jauhnya T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..memang jauh pun..shopping kat butik2 yang berhampiran je la

      Delete
  10. geram lak tgk . nasib baik jauh ...

    ReplyDelete
  11. Wah, menarik :) cantik2..tapi IG takde..FB ade tak acik ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. FB tak ada..FB Acik ada la...hikhikk

      Delete
  12. sekarang ni mmg ramai ramai vendor bergabung bukak 1 kedai.. jimat..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...