Sunday, 2 November 2014

TeRiMa KaSih DauN KeLaDi #3

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hari ni nak update hadiah

Malam itu Acik belek-belek blog.
Singgah la ke blog Zaki.
Intai-intai komen, tak ada orang lagi join segmen ni.

Acik cuba nasib untuk join sekali.
Risau sangat si Zaki ni.
Takut tak ada orang nak join GA dia ni.

Keputusan diumumkan. Perkhidmatan random digunakan.
Alhamdulillah..nama Acik di situ.



Minta rakan pejabat bawa ke tempat kursus sebab Acik tak masuk pejabat.



Selamat sampai without hancur!!



Potong-potong kek ni. Susun atas pinggan. Snap!!

Sedap sangat kek ni. Nama pun kek lapis.
Terima kasih ye Zaki.

SEKIAN..



34 comments:

  1. Tahniah acik. Sedapnye kek lapis sarawak ni kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap...kalau dekat ni, dah open table dah..kita makan sama-sama

      Delete
  2. Wahh, tahniah sis :D saya join jugak tp tadak rezeki nak makan kek lapis. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba lagi...Zaki ambik order tu..boleh order dengan dia

      Delete
  3. wah, bestnya dapat hadiah kek..dapat makan kan..tahniah acik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat kek, makan la..pasni, kalau tgk kek lapis, ingat kat zaki

      Delete
  4. Replies
    1. Mahal sebab sedap atau sedap sebab mahal?

      Delete
  5. perghh sdpnyeeee..ni perisa ape ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaki cakap perisa Vanilla Coklat..Acik tahu makan je, tak tahu rasa apa...cuma tahu rasa sedap je

      Delete
  6. ya Allah. sedapnyeeeee! alhamdulillah rezeki Acik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap...alhamdulillah...makan pun sikit-sikit je ni

      Delete
  7. Tahniah kak watie.. tu laa tengok juga akak diumumkan sebagai pemenang.. sedap tu kek lapis tu..

    ReplyDelete
  8. Tahniah acik..
    Nasib la bby xngidam nk mkan kek lapis..
    Kalau tak dah suh acik mai anta sini da
    Heheheh

    ReplyDelete
  9. Tahniah Acik ~
    Jauh dtgnye kek tu an...

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Kek lapis...sedap la..Pg Langkawi nanti, jangan lupa Daim untuk Acik ye CP

      Delete
  11. Congrats, Acik! Bestnya mamam kek lapis :)
    Zaki nyaris terkepit lif masa belikan kek Acik ni...

    ReplyDelete
  12. Tahniah Acik :) Rezeki...hehehe

    ReplyDelete
  13. haaaa itula dia risau orang tak join. tp CT tak dan join jugak.. sebok urusan lain. post entry pun pendek pendek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la newbie CT..takut orang tak nak join

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...