Saturday, 29 November 2014

YeaY!!DaH JuMpa...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Tengah baking cake, Along panggil..
Bagitahu dah jumpa cerita Men Of Honour
yang Acik ceritakan di sini.





Kalau nak tengok, boleh cuba buka


Selamat menonton!!

SEKIAN...

32 comments:

  1. Hehehhe ayu xmnat la acik crte cmnie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x minat ke?boleh je bagi minat masa dalam pantang ni

      Delete
  2. Hujung minggu boleh dipertimbangkn tgk citer pjg gini..happy weekend avik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat bercuti...acik reply komen ni pun masa kat klinik..

      Delete
  3. yeay..seronok la acik kan..hari tu ada share pasal cite ni kan acik..boleh la layan menonton..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la wana...acik update kat sini sebab senang nak tgk nnt

      Delete
  4. salam perkenalan...

    best gak cite ni kan...kisah org kulit itam yg didiskriminasi dlm akademik penyelam kan...?

    btw i folow u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berkenalan..ye..pasal org kulit itam tu..nnt acik follow balik ye sham

      Delete
  5. Cerita apa ni..hehehe..nanti try tgok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerita pasal org kulit itam...best jalan ceritanya

      Delete
  6. cerita baru ke kak? hehe. tak pernah tgk :)

    ReplyDelete
  7. lalu lalang kat cni!
    =)

    cerita kisah pe tu? O_o

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti Acik lalu lalang sana pulak ye

      Delete
  8. tq sharing.nak tengok gak la.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikfafa tengok dah. best sangat!! sedih pun ada. tapi suka sangat tengok semangat carl tu yang tak pernah putus asa, walaupun orang lain pandang rendah. banyak good value dalam cerita ni. ^_^

      Delete
    2. TQ tengok...hahahaa..macam dapat bayaran je promote..

      Delete
  9. Cerita berat nie, dah lama tak layan cite2 can nie ...

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Tengok la...best..pasal penindasan dan semangat.

      Delete
  11. Replies
    1. tengok la sambil2 tanda kertas periksa tu..tengok masa nak hilangkan stress la

      Delete
  12. Okay dah bukak ni. Jalan blog acik sampai puas lepastu baru tengok. Tnggu die loading sat, hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...