Monday, 3 November 2014

Ada Sapa-SaPa TaK TeRiMa LaGi?

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

INI BUKAN GIVEAWAY YE!
INI PEMBERITAHUAN SAHAJA!
Terpaksa tulis besar...bukan makan saman pun korang ni.
Ada tu, tengok je, terus share. Tak baca pun.

Giveaway sempena 2nd Birthday ANAK bongsu Acik
dah lamaaaaa sangat tamatnya.


Ingat lagi gambar GA ni?


Ada sapa-sapa lagi yang tak terima?



Setakat ni baru sorang je yang return semula hadiah.
Poslaju cakap tak ada orang tuntut.
Tanya penerima, dia cakap memang ada kat rumah je.

Kalau keluar kejap pun, tak ada pun kertas 
yang minta kita ambik barang.

SEKIAN...


46 comments:

  1. emm..entah la achik oi..cuba achik follow up via whats app atau apa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau encik safirul ni, mmg confirm la x ada..tak kenal lagi

      Delete
  2. Replies
    1. x de kes menang ke kalah..sapa angkat tangan tinggi2, dapat hadiah.

      Delete
  3. Tadi saya baca acik kata bagi hint. tapi tatau nak bg hint apa. jadi saya hantar gambar ni. http://imgur.com/SC2qXEE

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha...ok..Acik suruh hint tu, hai ke hoi ke supaya emel awak naik semula..TQ ek

      Delete
  4. Oooo sue x join ga ni
    Blom kenal acik lg masa ni ;)

    ReplyDelete
  5. bg kt sini je lh...nnti leh delete kn...
    Full name:Nur Afiqah Najwa
    Address: 407,Jalan Bayan,8/1 Taman Desa Rasah,70300,Seremban,Negeri Sembilan
    Contact Number:012-2566541
    Url Blog:Diari HafizNur: GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha...ok..tak sempat salin..dah kul 2 pagi..tak jumpa pen..

      Delete
  6. Dah lama dapat ... Tq

    http://jombercontest.blogspot.com/2014/10/hadiah-dari-acik-watie.html

    ReplyDelete
  7. Heeee sblm ni blm knl acik lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh sama macam Ayu. Belum kenal acik lagi masa ni :)

      Delete
    2. Tak pe...details untuk GA yang ni dah bagi lum?hantar details je..tak payah share kat blog.

      Delete
  8. haah.. same ngn orang kat atas... hik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang sebaya la ni..keretapi pukul 10 pagi ni..lambat tiba..x pe...banyak lagi hadiah nak bagi

      Delete
  9. Haa... sapa tak terima lagi mengaku cepattt... kalau tak kang orang lain rembatt... huhuhu... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua hadiah dah pos...kalau tak dapat pun, tak ada hadiah yang sama sebab tempah ngam-ngam je

      Delete
  10. Cepat cepat inform sapa yg tak dapat lg. Bagus mcm ni acik supaya takda salah fhm. Terbaiikkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...takut orang cakap kita ni cakap tak serupa bikin padahal dah lama dah pos.,IM,,dah hantar details untuk GA yg sedang berjalan ni? hantar la...confirm dapat hadiah

      Delete
  11. Semua penerima Acik dah poskan hadiahnya..takut posmen yang rembat..tu yang tanya balik, ada sapa-sapa ke yang tak terima lagi?

    ReplyDelete
  12. akak tak terima...(sbb tak join hehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak kay...boleh join yang sekarang punya GA ni

      Delete
  13. rasanya macam x menang. hahaha... sape la yang xnak hadiah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak menang kalah ni Amy J...ni pun sama macam yang sekarang..semua yang bagi details, dapat hadiah

      Delete
  14. hadiah apa ye, kalau ada.. mama dah terima kak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hadiah tuala bersulam yang mama buat selimut Sufi tu la

      Delete
  15. alamat kontest dah habis . terlepas pandang . sedihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan sedih..hadiah tak besar mana pun

      Delete
  16. TAhniah kepada yg menang..kalau yg belum terima tu cepat2 infor ke Acik Watie tu :-)

    ReplyDelete
  17. wah ramainya yg dapat. tahniah kepada yg dapat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai yang hantar details..yang tu la yang dapat..dah join lum GA yang tgh berjalan ni?

      Delete
  18. Salam. Hee tahniah untuk semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom la join GA yang tengah on sekarang ni TIGA LALAT

      Delete
  19. Tak termasuk dalam senarai pemenang..hehe..Tahniah semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de pemenang la Cik Mimie..sapa hantar details, dapat la.nanti Acik buat lagi, join ye..anak ramai..ada peluang lagi

      Delete
  20. hihi patutnya hadiah da sampai kena inform sebab nanti pnganjur trtanya tanya hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada juga yang inform...tapi Acik tak ingat. Maklumlah..kadang2 tu baca masa dok dalam jamban la..huhuu

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...