Thursday, 18 September 2014

SABTU NI KOT...

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah...barang yang Acik tempah 
dah sampai kat tangan Acik.
Sekarang ni Acik tengah gigih membalut hadiah ni.

Dah fikir cara terbaik dan mudah untuk 
Acik balut hadiah yang tak seberapa ni.

(Gambar hiasan je ni)

Tunggu Acik update nama korang 
yang dah hantar emel 
pada Acik ye.

BABAI..
ACIK SIBUK NAK MEMBALUT HADIAH NI.



14 comments:

  1. Replies
    1. ada link kat atas tu..sempena birthday anak bongsu Acik

      Delete
  2. sory acik td bz buat entry x sempat nak reply komen.

    ReplyDelete
  3. Acikkk, xdan nk join rugi btol, trlepas pandang

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua
    Jom la jln2 ke blog sue www.sihatitunikmat.com
    :)

    ReplyDelete
  5. gambar kotak je besar..tunggu ye..yang tak sempat nak join hari tu, in shaa Allah ada lagi

    ReplyDelete
  6. asalam..siapa agaknya yg bertuah tu. bagus ya mesti happy yg dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah Etuza rajin blogwalking

      Delete
    2. hadiah ni saya pada semua yang beri alamat dan no.phone di emel saya..

      Delete
  7. wah saya terlepas giveaway ini. Untung siapa yang dapat hadiah ini

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...