Wednesday, 3 September 2014

NAK BAGI HADIAH LAGI #2


Kali ni Acik nak bagi hadiah lagi
kepada kawan-kawan Acik yang sentiasa menjenguk
blog Acik ni sempena
Birthday Anak Bongsu Acik ni
MUHAMMAD WAIE ZHARFAN BIN MOHD.IZALRUDIN
yang ke-2 pada 8 September 2014 ini.

Hadiahnya Acik dah tempah.
Korang tak kisah kan apa-apa je yang Acik nak bagi?
Tapi kalau dah siap tempah-tempah bagai,
maknanya ianya adalah Special Edition.

Emailkan alamat penuh dan no.phone ke :
are.cheek.watie@gmail.com 

Setiap orang pasti dapat hadiah ni.

Eh..eh..nak mintak Follow blog bisnes Acik.
Kalau tak nak Follow pun tak pe. Tak paksa pun.
Kalau leceh nak email, WA details kat no.phone Acik ye.
(No.phone ada kat blog bisnes Acik tu)
Bagi Mukaddimah sikit la masa WA tu nanti.
Takut Acik terperasan orang nak ngorat Acik.

Sekian, terima kasih.


TELAH DITUTUP PADA 20/9/2014
JAM 3.25 PAGI




27 comments:

  1. Wahhh acik kira jadilah.hahaha.nk join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik ore klate ko?mcm best je kek smua tu acik buat.sy org ketereh tp dok shah alam.insyaAllah kalau ada rezeki 1 day blh tempah kat acik.moga makin murah rezeki acik

      Delete
    2. Mmm..hari2 Acik lalu Ketereh..Keje Mache

      Delete
  2. Salam pagi khamis..balas follow kat sini...:)

    ReplyDelete
  3. bagi email je kay.. tak payah buat entry ker kasi meriah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. email je..tak payah entry..segan la..entry yang orang lain buat pun dah tak terlayan..lain kali boleh buat..slow2..

      Delete
  4. Seriously emel je ke acik? Macam best je. Ade tarikh luput x nak join ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emel saja..tak susah pun.kalau malas nak emel, SMS je details kat no.phone.no.phone ada kat blog yang 1 lagi

      Delete
  5. dah join.. siap email apa bagai..apa yg tak cukup bgtau ye..

    ReplyDelete
  6. nak nak! hehee dah email kan :) salam kenal ya

    ReplyDelete
  7. acik ku sayang, dah emel.
    subjek dia --> ACIK, NAK HADIAH. HEHE
    budak suka hadiah :)

    ReplyDelete
  8. waaa... dah terlambat untuk join.. apa2 pon.. happy birthday to waie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada tarikh tutup selagi ada hadiah ni.dah tinggal sikit.emel details

      Delete
  9. Acik boleh join lagi ke? Baru nampak entry ni..huhu

    ReplyDelete
  10. Done hantar :) Jgn lupa check email ^^

    ReplyDelete
  11. http://pinky-lynn.blogspot.com/2014/09/giveaway-2nd-birthday-waie.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...