Thursday, 25 September 2014

Ada Jugak Bagusnya

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Sambil-sambil tunggu anak bongsu ni, Si Waie tido
dalam buaian kesayangan dia ni,
Acik pun dok godek-godek blog kawan-kawan.
Komen-komen, join tu, join ni..
klik tabung, klik link member baru.
Kaji itu, kaji ini.

Satu yang Acik perasan,
kalau kita komen di blog tu 
akan keluar bila dah dapat kelulusan,
ialah kita tak tahu siapa yang dah komen.
Jadi kita komen je la..
Bila dikeluarkan, baru kita perasan
yang ramai dah komen.
Kita ingatkan kitalah yang pertama,
ataupun "eh, tak ada orang komen?"
Camtu la lebih kurang.




Lagi satu yang Acik perasan, 
ada dikalangan member Acik,
tak akan komen kalau Acik dah komen.
Alahai..boleh pulak camtu.
Tak dapat hadiah pun kalau jadi pengomen top 3.
Tu sebab Acik lebih suka baca dulu.
Pastu datang balik untuk komen.
Kalau tak ada apa nak komen,
Acik klik je iklan yang ada.

Yang tak bagusnya bab komen disorokkan dulu ni,
ialah...komen yang sama,
akan keluar sampai 2 3 kali.
Mana tak sampai 2 3 kalinya..
klik sekali, pastu tengok, tak keluar..
tulis lagi..hantar lagi.


SELESAI


14 comments:

  1. Hihik... jengah sekali jer lh klu cm tu. Xd byak komen yg acik taip nnti. ^_^

    ReplyDelete
  2. hihihi perasan juga hal komen mcm acik sebut tu...

    ReplyDelete
  3. He he...nk kne tapis komen SBB tu at gtu..ekeke

    ReplyDelete
  4. Saya pun banyak kali melalui pengalaman yang sama.

    ReplyDelete
  5. Betul tu Acik. Kadang-kadang geram juga. hehe

    ReplyDelete
  6. komen di srorokkan tu..pelu alert selepas publish akan kua message akan di paparkan selepas dapat kelulusan. kekadang JM pun x perasan..terkomen 2 kali ahahah

    tapi part bil acik dh komen org tu x nak komen..ada gak mcm tu ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..ada jugak bagusnya hide komen tu..Acik suka yang macam tu

      Delete
  7. pernah juga komen masuk sampai 2-3 kali.. saya ada tag acik untuk GA nih..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  8. hehe. ntah la acik. ikut keselesaan owner blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul Budak..ikut keselesaan..Tajuk entru Acik ni pun tulis.."Ada bagusnya jugak"..jadi Aciklebih suka hide

      Delete
  9. betul2... macam tulah ragam blogwalking..

    ReplyDelete
  10. betul2... macam tulah ragam blogwalking..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...