Monday, 1 September 2014

GIVEAWAY BLOGWALKING BERSAMA MAMANIZA.COM


Assalamualaikum

Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014

Tujuan giveaway ini :  Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda. 

Sila FOLLOW BLOG mereka :


Sila LIKE PAGE mereka :


Sila FOLLOW IG mereka :

[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda

Senarai Hadiah :

Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang

Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!

44 comments:

  1. Singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  2. good luck. sy pon join jugak :)
    kang bw ramai2 ea. hehe

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yg sama.... good luck! ;)

    ReplyDelete
  4. bw here n folo..gud luck ye!

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  5. Coming from www.aimisyafiqah.com as one of the sponsors of Giveaway Blogwalking Bersama www.mamaniza.com . Thanks for participating and good luck darling ^^

    P/s: Cutenya lahai anak anak acikwatie ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ jenguk Acik..

      Psst : boleh guna kabel tak??kuikuii

      Delete
  6. hye dear,,,, dari segmen sama dah datang follow sini... =) jemput singgah & fllw back... =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah highlight, copy, paste dan masuk dalam bloglist sebelah ni untuk diblogwalking setiap hari. Insya Allah..TQ ye

      Delete
  7. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html (10sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yang sama :) Datang follow sini. Follow lah balik klau sudi :3

    http://eyranadyrastory.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik dah follow..selamat berkenalan.

      Delete
  9. singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    good luck..

    ReplyDelete
  10. Datang terjah dari segmen yang sama..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..Acik dah balas kunjungan

      Delete
  11. Salam singgah,dari segmen mamaniza
    http://www.kisahsidairy.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    All the best ye!!

    ReplyDelete
  12. blogwalking sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  13. Blogwalking dari segmen yang sama..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom_4.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...sudah balas kunjungan

      Delete
  14. Datang blogwalking sini.. jemput la singgah blog saya pulak ye...


    http://www.hafizhafizol.my/

    ReplyDelete
  15. Salam lya bw cne

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  16. Singgah BW dari segmen sama:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum, Kiera datang terjah peserta GA mamaniza.com ... Jom berbalas kunjungan :)
    giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com (KIERA)

    follow sini #92 :)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum... chack! KM datang dari segmen yg sama.. jemput balas kunjungan blog KM tataaaa..
    GA Blogwalking Bersama Mananiza.com

    ReplyDelete
  19. datang dari segmen yang sama..

    http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum dear,

    Mama ucapkan ribuan terima kasih kerana support GA mama, senarai peserta penuh mama dah update di sini

    http://www.mamaniza.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-blogwalking.html

    nantikan pengumuman pemenangnya 15 September ini, insyaallah....

    ReplyDelete
  21. Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Semoga berjaya! :)

    http://ctfand.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com.html

    ReplyDelete
  22. Datang blogwalking dari segmen yang sama...
    Jemput ke blog KLA

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  23. Datang dari segmen yang sama...salam bw dan follow..good luck ye

    http://hanamarsom.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  24. Salam ziarah dari segmen yang sama:
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    Semoga Berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  25. Salam blogwalking sini.

    Good luck ya.

    ReplyDelete
  26. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...