Sunday, 28 September 2014

PReLovED GivEAwAy By aNNuR

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Acik telah di tag oleh 2 orang adik-adik 
(sorang ni memang confirm adik,
yang sorang lagi tak tahu adik ke kakak)
iaitu

Jadi senang sikit nak melunaskan kerja.



Klik di sini tau!!

Syarat-syarat boleh baca di sana.
Hadiah pun boleh lihat di sana.
Banyak...

Tengok phone yang nak diberi tu,
teringat pulak phone anak-anak Acik
yang dicuri masa rumah Acik dipecah masuk hari tu.
Kaler yang sama, model yang sama.

Add Facebook Acik ye >>
LINK AKAN DIBERI MALAM NANTI.
LINE TAK BOLEH LINK.

Acik nak tag >>
Cik Pin
Rosmiza Ali
Siti Zawiah
Nur
Wawa
Mirza Syazwina

Cukup tak tu? Cukup la..
Ada banyak lagi GA yang nak kena tag pasni.

GOOD LUCK TO ME!!




10 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...