Sunday, 28 September 2014

PReLovED GivEAwAy By aNNuR

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Acik telah di tag oleh 2 orang adik-adik 
(sorang ni memang confirm adik,
yang sorang lagi tak tahu adik ke kakak)
iaitu

Jadi senang sikit nak melunaskan kerja.



Klik di sini tau!!

Syarat-syarat boleh baca di sana.
Hadiah pun boleh lihat di sana.
Banyak...

Tengok phone yang nak diberi tu,
teringat pulak phone anak-anak Acik
yang dicuri masa rumah Acik dipecah masuk hari tu.
Kaler yang sama, model yang sama.

Add Facebook Acik ye >>
LINK AKAN DIBERI MALAM NANTI.
LINE TAK BOLEH LINK.

Acik nak tag >>
Cik Pin
Rosmiza Ali
Siti Zawiah
Nur
Wawa
Mirza Syazwina

Cukup tak tu? Cukup la..
Ada banyak lagi GA yang nak kena tag pasni.

GOOD LUCK TO ME!!




10 comments:

  1. heheehh ye ye kompom kami adalah adik2 sbb kami sebaye acik
    heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck acik. hehe.
      yup kami adalah rakan sebaya :)

      Delete
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Preloved Giveaway (6oct)
    Giveaway Mialiana (10oct)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. abe kie kita speaking lah...pewitt

      Delete
  4. Thanks for your support!
    Nantikan keputusan nya nanti.

    Love, Annur

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...