Friday, 12 September 2014

DAY 10 - YOUR FAVORITE SONG EVER


Hari ini merupakan hari terakhir.
Pasni pasti merindui owner segmen ni.
Tapi jangan risau, Acik jenguk tiap-tiap hari blog awak tau.
Yang lain-lain pun Acik jenguk jugak cuma belum sempat nak klik-klik.


Kalau nak ikutkan, lagu yang Acik minat ni banyak sangat.
Acik ni bukan tangkap leleh punya orang.
Bukan jiwang punya orang.
Jadi memang banyak la.

Kat sini Acik bagi 1 je lagu yang Acik, suka sampai sekarang.
Bila dengar je lagu ni, ingat zaman muda.
Jadi kalau korang nak rasa muda sentiasa,
dengarlah lagu masa muda dulu.
Tapi jangan la dengar lagu masa tengah
 putus cinta, putus tunang,
alamatnya makin tua la korang.
Hahahaa..



Ini la lagunya..Masa ni minat giler kat Yusry KRU ni.
Agaknya taste Acik suka orang kurus-kurus kering ni.
Enjoy ye semua.
Inilah jiwa Acik.

SELAMAT TINGGAL SEGMEN 
10 DAYS MUSIC CHALLENGE

Day 1 ( Coba - Faizal Tahir ) ,
Day 2  (Pada Syurga Di Wajahmu - Nash) ,
Day 3 (Kini - Feminin) ,
Day 4 (Jaga Dia Untukku - Siti Nurhaliza)  ,
Day 5 (Pump It - Black Eye Peas)  ,
Day 6 (La Isla Bonita - Madonna) ,
Day 7 (November Rain - Gun N Roses) ,
Day 8 (Come Back Home -2NE1 & Bar Bar Bar - Crayon Pop,
Day 9 (Dengarlah Bintang Hatiku - Demeises)



7 comments:

  1. nama pun cabaran..kena la beri lagu yang best-best

    ReplyDelete
  2. peeergh pilhan lagu tak menahan hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm..Biasalah...muka je nampak tua tapi hati muda maa..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...