Thursday, 11 September 2014

TERPAKSA DEMI DIA..

Dapat call dari customer baru,
nak order kuih talam untuk kenduri kahwin.
Pastu tanya ada buat apa lagi,
senang..boleh order sekali harung.

Customer tanya ada Instagram ke?
Senang nak tengok.
Acik cakap tak ada..Yang ada cuma FB dan blog.







Bukan Acik tak nak bukak akaun Instagram
tapi sebab tak terkejar nak update.
Haritu masa mula-mula Tweeter wujud,
Acik ada bukak akaun
tapi keras camtu la.

Jadi, kali ini
terpaksalah Acik bukak akaun instagram
demi bisnes yang beri anak-anak Acik makan.
Wish me luck ye!



8 comments:

  1. all the best..smg dimurahkan rezeki...rajin2 solat dhuha ye.
    singgah dr www.sihatitunikmat.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinya...nampak beza sebelum dan selepas.aaminn

      Delete
  2. Tabik dengan akk. Sanggup buat apa saja demi anak2 :)
    Jom follow insta kite @cahayaalammaya
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mereka je yang Acik ada..nnt Acik follow

      Delete
  3. mama ada IG acik, tapi jarang nak guna.. sesekali je upload, tak tahu nak upload apa dah kat situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu sebab Acik x de IG..kita bukan jenis selfie punya orang..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...