Wednesday, 17 September 2014

WAJIB BACA KALAU NAK PAHALA BANYAK!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Kita tahu,kan bahawa dunia kita ni dah makin tua.
Kita tahu tak pahala kita dah banyak mana?
Kita tahu tak apa yang kita buat sekarang ni?
Andainya kita nampak baru banyak mana pahala kita,
pastinya kita akan berebut-rebut nak tambah pahala.

Acik selalu jengah ke blog kawan kita ni.
Selalu mengingatkan Acik tentang upgrade diri.
Kali ni dia update tentang cara nak tambah pahala
tanpa kita sedar..




Nak tahu tak?
Cuba la jengah Kasut Kusut.
Pastinya korang takkan kecewa
dan takkan terpikir 
benda-benda yang kita amalkan tu
akan memberi pahala.

SELAMAT BERAMAL..

3 comments:

  1. http://madey09.blogspot.com/2014/09/mahu-nikah-dengan-blog-ini.html asalamualaikum..mesti terjah blog Etuza ya..ada sesuatu kat blog saya. Terima kasih ya lunak jiwa saya dengar slow muzik awak tu. tahnia naik pangkat dah blog adik di blog Etuza

    ReplyDelete
  2. terima kasih di atas perkongsian...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...