Tuesday, 23 September 2014

LIEBSTER AWARD #11 BY DEE

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Ini adalah kali ke-11 Acik terima pencalonan
LIEBSTER AWARD ni dari rakan-rakan blog.
Terima kasih....
Korang memang awesome-lah!!

Terima kasih pada Kak Dee kita ni
kerana sudi tag Acik.
Jom kita berkenalan dengan KAK DEE

 


Masih lagi dalam dilemma yang sama...
Nak tag rakan-rakan yang lain
ataupun tidak.
Sebabnya majoriti rakan-rakan Acik telah ditag.
Acik nampak kesibukkan mereka
dalam menjawab soalan-soalan yang diutarakan.

Acik nak jugak merasa bagi soalan,
tapi tak apa,la...Acik slow-downkan dulu
award ni demi rakan-rakan blogger yang lain.

ACIK JAWAB SOALAN YANG DIBERI YE :

1. Nama panggilan manja dan kenapa dipanggil begitu ?
KAK YANG sebab anak sulung.
Kakak Sayang

2. Tinggal kat ner?
Kota Bharu Kelantan Darul Naim.

3. Aktiviti paling giler yang pernah dibuat?
Bawak kereta laju berseorangan dan masih memandu
di atas jalan raya jam 1-5 pagi.
Boleh buat? Kalau tak boleh buat, kira giler la ni

4. Dah berapa lama berblogging?
Baru beberapa bulan je.

5. Pengalaman yang paling tidak boleh dilupakan?
Lebih kurang di atas. (Rujuk jawapan no.3)

6. Kalau diberi peluang untuk melancong, kat mana dan kenapa?
Dalam Malaysia je sebab tak tahu berbahasa Inggeris

7. Aktiviti sukan yang suka buat / join?
Hampir semua : Bola Jaring, Bola Tampar, Badminton,
Sukan lasak

8. Pelakon yang paling nak jumpa sangat?
Beto Qusyairi

9. Kalau di beri pilihan, nak jadi apa?
Baker Homemade yang berjaya.

10. Harapan sebagai blogger?
Harapan : semoga cita-cita nak berkongsi pengalaman hidup
berjaya dan ada yang jadikan pengalaman Acik
sebagai panduan mereka.

11.Apa pendapat tentang blog?
Simple, cepat loading..

SELESAI..



     

14 comments:

  1. acik.. jangan lelaju sangat drive ok.... jalan raya bukan tempat test power kereta.. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bawak slow, ngantuk pulak..tak laju pun..ikut signboard..kalau tulis 90..Acik tekan sampai 90..hahaha..ikut arahan.

      Delete
  2. Replies
    1. nak tag ke?..nanti Acik siapkan soalan.

      Delete
  3. as salam. sy dah 2x kena tag..huhuhuhu..kalau nak jumpa abe kie, sms je ..no hp abe kie ada di menu 'contact me' kat blog tu...hehehheeh

    ReplyDelete
  4. Diana paling takut pandu keta laju2...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik rasa, kalau naik keta dengan awak, Acik pulak yang akan tekan pedal kat tempat duduk penumpang tu...hahahahaa

      Delete
  5. acik eja nama beto camni --> beto kusyairy. ni peminat setia dia dah datang. hehehe

    ReplyDelete
  6. haha...acik nak sgt nama ank huruf Q..waie tu dah nyaris2 nama Qusyairy

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...