Sunday, 14 September 2014

GRRRR...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Perkara paling gerammm sekali
ialah BATERI KONG.

Time-time ni la nak kong.


Nak cas malam tadi, tak habis lagi,
tengah drive, bateri dah berbunyi.
Charger lupa bawak.


14 comments:

  1. Replies
    1. iye...takut ada emergency..padahal Acik risau sangat mengantuk dalam keta.Kalau bateri tepon kong, nak nyanyi camne,kan??

      Delete
  2. assalam..lain kali charjer kena sedia ada ya...

    ReplyDelete
  3. Cuba acik search external battery back case.. Power bank yg built in dlm casing/cover hp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adoii...apa tu??sediakan charger je la..tapi kena tahu jugak apa yang awak cakapkan ni,ek..

      Delete
  4. Akk, boleh email sy?
    Sori. sy dah try cari email akk, tapi tak jumpe.
    nuras3593@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Beli power bank senang acik. Boleh cas banyak kali n tak risau kalau overcharge sbb dia mati sendiri. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah penah ada..free..MB Tganu bagi hari tu tapi biasa la kan..kalau dah free, budak2 ni letak rata-rata.

      Delete
  6. Haiii.. cakkkk..
    done follow sini no. 118,
    sudi-sudikanlah follow me back yea..
    leh kita saling kenal mengenal,
    kunjung-mengunjung selalu..
    salam kenal yea.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen leh follow blog
    teman yang lagi satu gak..
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. ho2.. nak pulak time ada panggilan penting.. time tu plak bateri out.. adehhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...