Wednesday, 24 September 2014

GiveAway Santai Bersama AzwaR, HuDa dan MamaNiza

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ni Acik baru teringat nak join GA ni.
Dah lama dah nak join.
Masa mula-mula GA ni dilancarkan,
tapi Acik nak beri laluan kepada rakan-rakan blogger yang lain.

Lepas beberapa hari Acik beri can pada orang lain,
maka hari ni Acik pun join la GA ni.
Nasib baik teringat..
Kalau tak, melopong la tengok orang dapat hadiah.




GA ni adalah gabungan 3 blogger.

Jadi kalau nak join, KLIK DI SINI

GiveAway ni bakal berakhir pada 30.09.2014 jam 8 malam.


Jawab 2 soalan dan 1 slogan

1. Apa pendapat anda atau berikan sedikit komen tentang 
blog Huda dan Azwar Syuhada?
Pendapat Acik, kedua-dua blog simple, kaler pink 
dan menampakkan personaliti mereka.

2. Apa yang korang dapat dengan ber-blogging ni?
Dan apa faedahnya? 
Dapat ramai kawan..boleh kenal-kenal.

3. Lengkapkan slogan ini (tidak lebih daripada 30 patah perkataan)
Blog Mamaniza menjadi menjadi pilihan saya kerana Mamaniza ada
auranya tersendiri..walaupun adakalanya kata-katanya pedas (bagi yang terasa la),
ia boleh dijadikan panduan dan landasan kepada blogger lain 
untuk terus menulis blog.
Teruskan usaha mama..

SELESAI



19 comments:

  1. good luck kita pun dah join juga..pedas tu tak tahan ooo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahan tak tahan tu, kena tahan jugak la kan?sapa suruh buat..(tuju pada Acik la ni)

      Delete
  2. good luck..mana tahu antara yg terpilih nanti

    ReplyDelete
  3. Good luck acik.. join juga GA tuh..

    ReplyDelete
  4. nak hadiah jugak acik :)
    good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom join Budak...boleh dapat hadiah..

      Delete
  5. Good luck! Azwar datang blogwalking senarai peserta, terima kasih sudi join.. :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Terima Kasih sudi join giveaway kami. Huda singgah dan blog walking di sini =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...