Wednesday, 10 September 2014

MELAMPAUNYA DIA!!MAAFKAN JE LAH..

Saja buat gempak.
Baru ramai nak baca.
Hihiii..sori korang!!

Petang tadi, masa kat office, Acik godek-godek la blog Cik Pin kita ni.
Terjumpa la aplikasi ni.
Update nama sapa-sapa yang rajin mengomen kat blog.

Jadi untuk Acik senang nak tengok, siapa yang rajin, siapa yang kurang rajin,
siapa yang tak berapa nak rajin dan siapa yang tak rajin langsung,
Acik try la kat blog Acik.

Copy HTML dari link yang Cik Pin kongsi,
jadi inilah resultnya.
Lantaklah nak jadi apa pun.
Memang keputusan ini memeranjatkan Acik.

Memang melampau betul pengomen yang duduk di ranking no.1 tu.
Sampai 230 komen.
Yang duduk di ranking no.2 tu baru 38 komen.
Jauh ditinggalkan tu.



Jadi, korang mestilah lebih rajin lagi komen daripada pengomen no.1 tu.
Ada hadiah misteri bakal menanti.

Adoi la...Susahnya la tak pandai IT ni.
Tak pe la..belajar slow-slow.
Sapa-sapa yang tahu nak buat camne,
boleh bantu Acik di bawah ni ye.

Acik nak yang ada gambar ni tau.
Baru senang nak check.

Babai..jumpa lagi.
Chow!!
Nak buat kuih untuk jamuan esok.
Pis!!

15 comments:

  1. eh,masuk jugak dalam carta. nak kena comment selalu la camni, nak dapat hadiah misteri. hehe =P

    ReplyDelete
  2. saya punya pun sama..nama saya yg first! haha

    ReplyDelete
  3. kena lawan la komentor yang 1st tu..dah beratus-ratus..hehehee..

    ReplyDelete
  4. terbaik.. pemilik blog mesti menjadi komentor yg firstt.. kalau bukan first itu tandanya ????? xsuka balas komen pengunjung :).hehe betul x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu patrick...semuanya Acik jawab

      Delete
  5. Tahniah kepada mereka yang tersenarai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saja je Bunda..nak highlightkan setting ni. Tak pandai nak ejas.

      Delete
  6. Replies
    1. Kita copy paste je..tak pandai nak repair-repair

      Delete
  7. acik boleh setting kalau tak nak masuk dlm top komen tu :)
    hehe. kasi sy no 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa...sebab nak kasi awak no.1 la, Acik suruh lawan komen no.1

      Delete
  8. wah, seronoknya termasuk dalam carta..hihi, lepas ni mesti gigih komen..kot2 dapat hadiah misteri..hihi..^_^

    ReplyDelete
  9. Alaa tak masuk carta pulak. Nanti kite rerajen lah comment kat belog acik ni yee. hehe
    kite silent reader jee. wiwi~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang-kadang kita jenguk je tapi tak tahu nak komen apa,kan.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...