Tuesday, 9 September 2014

SEGMEN : BLOGLIST SEPT - OKT

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Kali ini Acik nak tambah kawan-kawan dengan join segmen ni



Jom la kita pakat tambah kawan lagi

20 comments:

  1. all the best :)

    dari segemen sama: http://sihatitunikmat.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-sept-okt.html

    ReplyDelete
  2. Good luck acik :)
    Kalo sempat kejar sy join. Hehe

    ReplyDelete
  3. wuhuuuuuuu...selamat bersegmen ^^
    kejap lagi bnyklah followers dia..jgn lupa kongsi kongsi followers ya........meekat kat blog nih dr td dgr lagu one thoousand yearsssss..huuhuuuhuuu..bestnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak tak nak bagi Acik follow awak ke,aiman?

      Delete
  4. Wahh..bagus ni lame segmen berlangsung.
    Selamat bersegmen ye:)

    ReplyDelete
  5. Good Luck ye

    Akak TAG kamu

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

    ReplyDelete
  6. Whaa ada lagi! Kena carik masa join, skrg macam malas sikit haha

    Anyway, goodluck! :)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal.... singgah dari segmen yang sama

    dielacraft.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-sept-okt.html

    ReplyDelete
  8. done follow! salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  9. singgah dan follow..

    salam perkenalan ya~ ^^

    http://dilakazuha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. as salam tuan tanah..
    tahniah anda ada blog yg banyak info

    jemput blogworking
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  11. Anda ditag :)
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/09/liebster-award-1-tagged-by-farrah-mf.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...