Wednesday, 3 September 2014

2ND GIVEAWAY BY MIMINADAM



SYARAT :

1. Buat Entry dan nyatakan sebab nak join GA ni. (sudah)
- nak cari kawan saja. Dapat atau tidak hadiah tu bukanlah keutamaan Acik.
Kalau ada rezeki, ada la..

2. Letak badge. (sudah)

3. Follow blog Miminadam dan Dalizgrafix (sudah)

4. Follow instagram (Acik tak ada IG sebab tepon cap ayam je. 
Macam tak bersemangat je nak wujudkan IG) (tak sudah)

5. LIKE Page FB dalizgrafix (sudah)


21 comments:

  1. tenkiu ye join. nanti mimin datang balik utk buat review ;) good luck !

    ReplyDelete
  2. http://www.mhakimfaiz.com/2014/09/2nd-giveaway-by-miminadam.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari segmen yang sama.. jemput join G.A saya :)

    http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  4. All the best, acik. Saya pun join GA ni.

    ReplyDelete
  5. eheemmmm. dtg lawat kawasan lagi. hihi

    ReplyDelete
  6. gud luck acik
    ayu pon gedik join jugak
    hehehe
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/2nd-giveaway-by-miminadam.html

    ReplyDelete
  7. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/10/2nd-giveaway-by-miminadam.html

    ReplyDelete
  8. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  10. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/2nd-giveaway-by-miminadam.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...