Tuesday, 23 September 2014

Simple GiveAway & Blogwalking By Yana Pink Blossom




Assalamualaikum w.b.t.


Klik BANNER untuk join

SIMPLE GIVEAWAY & BLOGWALKING by Yana Pink Blossom secara rasminya bermula pada 23 September 2014, jam 11.00 pagi dan akan berakhir pada 30 September 2014, jam 11.59 malam, 1 minggu sahaja. Tujuan utama giveaway ini adalah memudahkan Yana untuk blogwalking ke bloggerista semua yer. Kita boleh berbalas kunjungan sesama peserta. Semua bloggerista dijemput join giveaway ni.


HADIAH : 
WANG TUNAI RM10 x 5 pemenang

*Pemenang akan dipilih melalui random.org


SYARAT-SYARAT :
1. WAJIB follow blog Yana Pink Blossom
                                               2. WAJIB like Fanpage 
3. Buat entri bertajuk Simple Giveaway & Blogwalking by YANA PINK BLOSSOM
4. Copy Coding dan paste di ruang HTML entri anda
5. Tinggalkan URL entri korang di SINI
6. Siap & Good Luck (^^,)



26 comments:

  1. Selamat bersegmen dan semoga berjaya...teringin nak join juga....hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ayu join jugak ni
      http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/simple-giveaway-blogwalking-by-yana.html

      Delete
  3. BW ke sini dari GA yg sama..
    http://kenny977.blogspot.com/2014/09/simple-giveaway-blogwalking-by-yana.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari GA yang sama. All the best acik! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ..Acik tak sempat lagi nak BW yang lain.

      Delete
  5. Good luck acik.. kunjung balas dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  6. good luck acik :)
    macam menarik je. nak join.

    ReplyDelete
  7. all d best acik. :)
    bw dari segmen sama.


    http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/09/simple-giveaway-blogwalking-by-yana.html

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    Giveaway Jubah Dress(30sept)
    Sweet September(30sept)

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kerana sudi support & join. Jom semak no.peserta!
    Senarai Peserta: Simple Giveaway & Blogwalking by YANA PINK BLOSSOM
    Good luck (^^,)
    Isi tabung nuff Proton 1x~

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  13. shad singgah sini dari ga sama :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/simple-giveaway-blogwalking-by-yana.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/simple-giveaway-blogwalking-by-yana.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...