Friday, 28 November 2014

LiEBSteR AwARD To ALL My FrieND FroM Acik WaTie

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Memandangkan dah beberapa kali Acik ditag
oleh rakan-rakan blogger yang lain,
banyak kali jugak Acik mengelat..
Tak bagi soalan dan tag sapa-sapa,

Jadi kali ni Acik dengan berbesar hatinya,
nak memberi beberapa soalan.







SOALANNYA :

1. Apakah kekuatan blog korang?

2. Warna tema untuk blog korang?

3. Sebab apa warna tu? Bukan warna lain?

4. Blog korang cerita pasal apa?

5. Cakap betul-betul...cantik tak blog Acik ni?

6. Kalau tak cantik, sebab apa?
Kalau cantik, belah mana yang cantik?

7. Ada letak tak blog Acik dalam bloglist korang?
Cakap je, tak marah pun.

8. Kalau join segmen / BW / GA orang, awak update entri saja,
pastu terus tinggalkan atau buat jugak BW?

9. Setakat ni, follower dah berapa orang?

10. Rasanya, perlu tak Acik letak blog korang
dalam bloglist Acik?

11. Sebab apa perlu letak blog korang dalam bloglist Acik?



Acik nak tag semua orang yang :
1. Ada dalam bloglist Acik.
2. Singgah meninjau blog Acik dan berminat nak ada
dalam bloglist Acik.

Dah jawab, backlinkkan semula di ruangan komen ni ye.
Macam GA jugak la...
Hahahaa...ok tak syarat award Acik ni?

SEKIAN...

36 comments:

  1. dah jawab dah.. silalah singgah..

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/11/liebster-award-to-all-my-friend-from.html

    ReplyDelete
  2. acik!!! wana dah buat award ni..jemput baca dan acik juga di tag..heheh..

    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/11/liebster-award-tagged-by-acikwatie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok wana..nanti acik jenguk..tq jwb soalan

      Delete
  3. Waah.... banyak soalan tu kena jawab macam nak SPM dah hihi...

    ReplyDelete
  4. Cik Mimie dah jawab :)

    tag Acik jugak hehe http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/11-liebster-awards.html

    ReplyDelete
  5. done! ^^

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/11/liebster-award-by-acik-watie.html

    ReplyDelete
  6. Heheheh nak jawab....
    mcm best je.. tp xsmpt la acik... kite hutang dulu la.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok ok...boleh hutang tapi hutang selalu ada bunga

      Delete
  7. terus cek ada ke x dlm blog akak. haha. ok kang saya buat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/11/the-liebster-award-acik-watie-part-2.html

      dah jawab :)

      Delete
    2. sabar je la..mana boleh x de dlm bloglist.tq jawab soalan..

      Delete
  8. Menarik soalan ni... All the best Acik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak keberatan, boleh jawab ye KK..kat ruangan komen pun x pe

      Delete
  9. Nanti CP jawab ye...tak habis jalan-jalan lagi ni..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sibuk sangat dah CP sekarang ni..tak pe CP..slow2

      Delete
  10. Replies
    1. ok...tak kisah la nak jawab bila2 pun

      Delete
  11. cek nama dalam BL jap.. oh ada.. hehe. nnti saya buat ye acik.. saya nak study jap, singgah sini komen sat. heheheheheheh...

    ReplyDelete
  12. yeah, dah buat! ^^,

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/12/liebster-award-18-kak-acik-watie.html

    ReplyDelete
  13. Nak jawab!! Dah ade beberape liebster award masuk draft. haha tnggu mase sesuai nak publish..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...