Wednesday, 19 November 2014

SeGaLaNya LeMBaB....

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Entri simple je ni...curi-curi masa sikit.


CALLING FOR ALL MY BELOVED FRIENDS..


Kepada rakan-rakan Acik yang
menunggu hadiah daripada Acik,
Acik mohon maaf,
kerana hujan-hujan ni,
nak pijak lantai pun takut.
Apatah lagi nak berdiri, balut hadiah.




Insya Allah, bila Acik dah pos nanti, Acik akan bagitahu.


Antara yang tunggu nak dipos ialah :
i) Hadiah Peraduan Tabung
ii) Hadiah HariLahir Fasa Ke-2
iii) 1 orang penerima hadiah GA 2nd  Birthday Waie
 yang direturn balik kepada Acik. 


Kepada penerima Hadiah Birthday Fasa Pertama
yang dapat tu, sila maklum ye..Nanti ada pulak
yang merajuk tak pasal-pasal.
Takut orang kata Acik tak tepati janji.


Tunggu ye..Hadiah akan dipos jugak.
Ada je kat Acik ni..Dah niat nak bagi kat korang.
Manalah tahu...kok-kok beranak jadi kereta pulak.





Sabar ye kawan-kawan...
Segala kesulitan amatlah dikesali.
Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan (hahahahaaaa)
Emel Acik layan.

SEKIAN...


39 comments:

  1. acik..kalau tiba2 beranak jdi keta..wana pun nakkkk!!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat beranak jadi keta la Wana...sebab dah publish hadiah..kalau belum, mungkin boleh jadi keta..hakhakkk

      Delete
  2. wow..tkpe la achik nye pasal..ok je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Tq...tak nak tabung,kan?kena beli pengilat tayar keta la nampaknya ni

      Delete
  3. hehehe.. nak hadiah kereta tu laa..

    ReplyDelete
  4. semua pun mesti nak keta tu ye dak?hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheeee....kalaulah boleh...Acik pun nak jugak

      Delete
  5. Replies
    1. hehehheeee...nak kena try test jugak ni...

      Delete
  6. Kereta itu menggiurkan..dpt sebijik pun jadila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum bagi kat Sue, bagi Acik rasa dulu ye..

      Delete
  7. Replies
    1. Mama sesuai la...kalau Acik, kejap je lunyai...

      Delete
  8. Replies
    1. Jom beli sama-sama...kita kongsi sorang sikit

      Delete
  9. dah dapat dah Acik ~

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/11/hadiah-belated-birthday.html

    tq... muah ciked.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh....TQ ye...bakpo buat entri?malu ler..

      Delete
  10. xpe kak... take your time... semua orang faham... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amy...awak punya hadiah dah dapat lum...Acik tanya tu..

      Delete
  11. Ingat CP ja yang ada sindrom semuanya lembab..tak sempat lagi nak pos ole-ole kat acik. Baru habis kursus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hujung-hujung tahun ni CP...slow...nak pos surat pun pikir banyak kali..takut terangkat kain tinggi-tinggi

      Delete
  12. Klo branak jdi kete..qis sedia menunggu..hihi XD
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  13. takpe lambat pon kan..jangan lupa sudah..saya tak menang satu pon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada hantar details?kalau tak update lagi, bagitahu ye...maklumlah...takut terlepas pandang

      Delete
  14. saya dah dapat kak . terima kasih :) hehee

    ReplyDelete
  15. Tahniah kpd pemenang.. semoga dipermudahkan segalanya ye... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  16. beranak jadi kereta memang saya tiap2 ari duk emel akak. haha. gurau je. takpe kak faham situasi. musim hujan ni jaga kesihatan kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...dah sihat...boleh dah melompat

      Delete
  17. Beranak jadi kereta ye acik.. aminn
    Ayu doakan...
    ala xape la acik dorg mesti paham pnye..
    insyallah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...