Saturday, 15 November 2014

SeGMeN : BloG ReVieW By PaRiHH

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Dah lama tak update blog.

Jadi untuk mulakan langkah,
Acik join SEGMEN PARIHH


blog review, segmen blog review, segmen blog review by parihh, blog review by parihh

Tarikh tutup : bila-bila masa Parihh suka.

SEKIAN...



33 comments:

  1. Best of luck, Acik. Moga terpilih blog Acik ni utk di'review'.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah kak...Akk cakap pasal review, baru Acik perasan pasal Segmen ni...untuk review rupanya..harap-harap tidak terpilih.

      Delete
  2. singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/11/segmen-blog-review-by-parih.html

    ReplyDelete
  3. saya dah join juga! hehehe... entah apalah parihh nak review nnti kan kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tu Amy J..ntah apa la yang nak direview...dah la blog Acik ni simple je

      Delete
  4. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ..ayu ada buat segmen juga nanti boleh la join...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-blog-review-by-parihh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Cikgu Ayu..insya Allah Acik join..dah letak dalam bloglist

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. terima kasih singgah..insya Allah Acik akan intai..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...