Sunday, 26 October 2014

TeRiMa KasiH DaUn KeLadi #2

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pada 3.9.2014, Acik join 2nd GA By Miminadam

Acik peserta ke-6

Acik menang LOGO TRADEMARK BLOG

Dalam pada Mimin berulang-alik
semasa arwah pakciknya tenat baru-baru ni,
sempat lagi dia curi-curi masa.

Takziah untuk keluarga Mimin.

Dan kelmarin, Acik dapat logo trademark
yang Acik menang tu.




Mimin cakap boleh guna sebagai watermark
di gambar-gambar yang Acik upload nanti.

Insya Allah Acik guna nanti ye Mimin.
Tu pun setelah Acik pandai.
Sekarang ni tengah terkial-kial nak
tampalkan trademark ni.

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK MIMIN.

 *.Hadiah pertama daripada Mamaniza.


31 comments:

  1. Wow tahniah acik. Sesuai dgn blog acik ada tema biru.

    ReplyDelete
  2. Za menang 1 box card..tapi terlepas nak bagi details..melepas hadiah tu..huhu..sedih.. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. La....awak terlepas nak bagi details? Rugi...Tak pe..cuba lagi

      Delete
  3. tahniah acik..logo pon cantikk..boleh guna jadi watermark yg super gojesss :)

    ReplyDelete
  4. wah, bestnya!!! tahniah acik :D

    ReplyDelete
  5. tampal ke pakai photoscape acik (;
    tahniah ye!

    ReplyDelete
  6. wah tahniah acik.. comel laa :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah acik..
    Jmp.logo ni kat instgram...
    Tp asenye mule2 warna coklat..
    Ke slah pandang
    Heeeee

    ReplyDelete
  8. akak install photoscape kt laptop pastu nanti upload gambar boleh letak watermark ni. xpon cari la apps watermark kt fon kalau ada. hehe
    nampak eksklusif XD

    ReplyDelete
  9. cantik . buat favicon blog la kak . .

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...