Monday, 13 October 2014

SeMaLaM & HaRi iNi

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Sejak Acik diintai oleh seorang lelaki
yang Acik gelarkan 'pakcik' dalam FB Acik,
(boleh cer baca kat wall FB Acik Watie)
Acik suka sangat selfie dalam kereta...
sambil-sambil drive, sambil snap.

Hari ni Acik ke sekolah Angah Hifzhan,
ada Majlis Restu Ilmu untuk pelajar PT3.
Inform kat CC, datang lewat sikit ke pejabat.






Serius...dalam banyak-banyak selfie nak ke sekolah Angah tadi,
ini la yang paling cantik..
(Hahahaa...korang tengok pempuan ni perasan!)






Sembahyang Hajat dan baca Yassin.





Selesai...

Maka, esok bermulalah pelajar tingkatan 3
akan menduduki peperiksaan PT3 
yang entah macam mana bentuk soalannya.





GOOD LUCK PADA SEMUA PT3 CANDIDATE!!

20 comments:

  1. Salam singgah pagi Acik...semoga Angah Hifzhan dan semua pelajar yang mendudukinya berjaya dalam PT3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...bila tanya boleh jawab tak, dia jawab boleh jawab..betul ke tak,tak tahu...

      Delete
  2. cantek lah acik pakai bawal. nk ngorat nk ngorat! Nak no fon plissssh. *kenyit mate*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik suka kalau kenyit-kenyit mata ni..Gatai la hang ni

      Delete
  3. tak tipu...
    acik mmg nampak comell kat situ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...ni yang rasa nak upload gambar selfie banyak-banyak lagi.

      Delete
  4. sempat berselfie acik..
    selamat berselfie :D

    ReplyDelete
  5. anak buah sy pn 2 org amik PT3 ni..gudluck utk semua student form 3

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga hati mereka terang masa jawab soalan nanti

      Delete
  6. Smg angah hifzhan dipermudahkn utk menjawap soalan insyaAllah.

    ReplyDelete
  7. Comelnya acik.... semoga dipermudahkan ye Hifzhan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam comel je..tak comel pun..dah tua..

      Delete
  8. Amboi pp acik rasa cubit je..hehe..Gudluck untuk semua calon PT3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunyi macam menyampah je kat pipi Acik..hehehehee..

      Delete
  9. kekeke orang yang ambil selfi adalah orang yang berkeyakinan tau.. jadi teruskan mengambil selfi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh??ye ke??boleh ambik banyak lagi ni

      Delete
  10. cantiknya mak orang ni. nak mintak sain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh-boleh...sign Acik simple je..memang dah trainning dari awal lagi cipta sign macam artis

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...